To je to što me zanima!

Raketa i Messi kao Hello Kitty: Barca predstavila treći dres...

Nije poznato kada će igrači debitirati u novome dresu, no ovo je prvi put da su se Katalonci u suradnji sa svojim proizvođačem opreme odlučili za nešto drugačije...
Vidi originalni članak

Španjolski nogometni gigant Barcelona predstavila je treću garnituru i apsolutno su ostavili sve bez teksta.

Proizvođač Nike ovaj se puta odlučio na potpuno ružičastu varijantu koja na sebi ima iscrtanu vizuru važnijih građevina u katalonskoj metropoli.

Prvo je dres objavljen na Twitteru, a danas ujutro je objavljen i na službenim stranicama katalonskog kluba.

Svoju 'premijeru' dres je imao u računalnoj simulaciji PES gdje su ga nosili Pique, Coutinho i Dembele.

Nije poznato kada će igrači debitirati u novome dresu, no ovo je prvi put da su se Katalonci u suradnji sa svojim proizvođačem opreme odlučili za nešto drugačije.

Dres je dobio pozitivne kritike na društvenim mrežama od navijača koji su zadovoljni što su se Katalonci odlučili za jedinstveni novitet u svojoj garnituri. Tako će Messi, Raketa i družina ubuduće igrati u istim bojama koje nosi popularna mačka iz crtanih filmova Hello Kitty.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • renato34 13.09.2018.

    Uefalona

  • DraženMuhvić 13.09.2018.

    Zašto ružičastu boju uvijek stereotipno povezujete sa ženskim spolom ili sa gay populacijom? Pa sve boje su jednakopravne. Isto kao i svi ljudi. Ili ipak nisu?

  • NIKE 12.09.2018.

    Jedino je do boje, ali sa stilističke strane je sasvim oke. Treba malo izaći iz kalupa, i Realov lanjski treći dres(onaj plavi) je isto odstupao od klasičnih linija i boja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare