To je to što me zanima!

Repeša: Pristao sam i vodit ću BiH u sljedeće dvije utakmice

Moja obaveza je pomoći reprezentaciji i savezu BiH. Prihvatio sam angažman u reprezentaciji BiH i vodit ću reprezentaciju u sljedeće dvije utakmice. Nakon toga ćemo sjesti i vidjeti što dalje, rekao je Repeša
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka košarkaška reprezentacija bila je u očajničkoj potrazi za novim izbornikom ovih dana. Bivši izbornik Duško Vujošević morao je odstupiti s klupe zbog zdravstvenih problema te se odmah počelo nagađati da će reprezentaciju preuzeti bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša.

NOVI IZBORNIK? Repeša: Zvali su me iz BiH, ali ne znam hoću li preuzeti klupu

Iako je i sam prije nekoliko dana izjavio da ne zna hoće li biti u mogućnosti pomoći reprezentaciji, donio je odluku da će ih voditi u nadolazeće dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a onda će odlučiti što i kako dalje.

- Ništa se nije promijenilo od našeg jučerašnjeg razgovora kada ste me pozvali, izuzev što je moja obaveza bila da pomognem reprezentaciji i Savezu BiH. Prihvatio sam angažman u reprezentaciji BiH i vodit ću reprezentaciju u sljedeće dvije utakmice. Nakon toga ćemo sjesti i vidjeti ima li smisla nastavljati suradnju. Sve ovo je još novo, očekuje nas mnogo rada, ali svi znamo da moramo dati sve od sebe - rekao je Repeša za Dnevni Avaz.

Jasmin Repeša će tako biti na klupi BiH za susret s Finskom 13. rujna te tri dana kasnije za utakmicu s Češkom

Repeša je u svojoj karijeri, osim hrvatske reprezentacije, vodio klubove poput Cibone, Cedevite, Armanija i Unicaje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mali Ali1 02.09.2018.

    Giv d bal u p.mat..

  • ivan91zg 02.09.2018.

    Dej ar in bonus, vi tejking šats from najn miters *ebo te....

Komentiraj...
Vidi sve komentare