To je to što me zanima!

Sandra: Jesu li cure bacale? Pa tko me to dobio u Bruxellesu?!

Ne znam jesu li druge cure uopće došle bacati. Žao mi je za tu Dijamantnu ligu, ali ja sam veliki humanitarac pa sam prepustila dijamant nekom drugom, rekla je Sandra Perković za HRT nakon pobjede
Vidi originalni članak

Sandra Perković odnijela je zlato na Hanžekovićevom memorijalu i tako pokazala da je kiks u Bruxellesu bio slučajnost. Unatoč lošijim serijama na kraju, treći hitac pokazao se nedostižnim za ostale bacačice diska.

Nakon nedavnog, za nju razočaravajućeg nastupa, na finalu Dijamantne lige u Bruxellesu, na kojem je bila tek treća i tako prekinula niz od 15 pobjeda, Sandra je u Zagrebu pokazala kako je dominantna vladarica ove discipline

VRATILA SE NA TRON Bruxelles je slučajnost, Sandra pomela konkurenciju u Zagrebu

Konačni rezultat bio je 67,60m. Nedostižno za konkurenciju!

- Kad pogledam ove rezultate pitam se od koga sam ja to izgubila u Bruxellesu. Ne znam jesu li druge cure uopće došle bacati. Žao mi je za tu Dijamantnu ligu, ali ja sam veliki humanitarac pa sam prepustila dijamant nekom drugom. Mama ionako više ne zna gdje će s njima, imam ih šest. Danas sam se osjećala puno bolje. Baciti preko 67 metara u ovako lošim uvjetima je kao preko 70 u normalnim - rekla je za HRT nakon pobjede u Zagrebu.

- Evo, još deset metara pa će biti svjetski rekord, ha, ha. Samo bi željela svima zahvaliti na podršci. Moj posao je bacati disk po bilo kakvom vremenu, ali ljudi nisu morali doći po kiši, ali jesu. Puno mi to znači i napunili su me samopouzdanjem uoči Ostrave.

Pobjedu je proslavila rukama prekriženim u obliku orla na prsima.

- Bio je to znak da je disk konačno poletio.

Pobjednički hitac od 67.60  metara došao je u trećoj seriji, u drugoj je bacila 66.10, u petoj 65.80, a u šestoj seriji 64.43 metra. Prvi i četvrti hitac nisu bili ispravni. 

- Najljepše je bacat doma. Došla sam u Zagreb poražena, depresivna i to na mokar krug. Presetna sam.  Meni je ovih 67.60 metara velika satisfakcija, Ponosna sam na Zagrepčane što su me po ovoj kiši došla podržat. 

Sandra se tako "osvetila" Kubanki Jaime Perez, koja je slavila u Bruxellesu. 

- Izgubila sam od nje u Stockholmu, onda na jednom trening-natjecanju u Njemačkoj i u Bruxellesu. Imam omjer pobjeda valjda 46-3 protiv nje. A danas se vidjelo ko je mene pobijedio u Bruxellesu, čak sam u zadnjoj seriji navijala za nju da baci što više, kao i za Brazilku De Morais, koja je u Belgiji također bila bolja od mene.Nema veze, meni je možda i trebao taj poraz u Bruxellesu", izjavila je Perković.  

- Ne znam koliko ćete me gledat u Zagrebu. Volim ono što radim. Mogu me samo ozljede spriječit. Znama kako je biti olimpijski pobjednik, svjetska prvakinja, europska prvakinja, ali i treća u Dijamantnoj ligi. Ništa, sada idem u Ostravu.

VIDI OVO: 9 zanimljivosti o Zlatku Daliću.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • savskokupaliste 05.09.2018.

    Opet se drogira.Svjetski rekord nikada neće prebaciti.

  • papalino1 05.09.2018.

    daj se prestani pre,seravati

  • DraženMuhvić 05.09.2018.

    To Sandra! Samo pozitivno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare