To je to što me zanima!

Savez nudi Daliću milijun eura da ostane na klupi Vatrenih...

Prema ugovoru koji traje do 2020. godine, odnosno do završetka Eura te godine, Dalić godišnje ima plaću od otprilike 500.000 eura. Doznajemo kako mu je HNS u ovom trenutku spreman ponuditi milijun eura godišnje
Vidi originalni članak

Naša želja se zna, mi hoćemo da Zlatko Dalić ostane izbornik, da potpiše novi, poboljšani, četverogodišnji ugovor. Da još dugo sjedi na klupi reprezentacije, rekao je Tomislav Svetina, dopredsjednik HNS-a.

Prema ugovoru koji traje do 2020. godine, odnosno do završetka Eura te godine, Dalić godišnje ima plaću od otprilike 500.000 eura. Doznajemo kako mu je HNS u ovom trenutku spreman ponuditi dvostruko veći  iznos, dakle oko milijun eura godišnje

Navodno Dalić na stolu ima milijunske ponude iz Kine i drugih azijskih država, a poznajući njega, novac mu ipak neće biti na prvome mjestu. Uostalom, radio je bez ugovora kad je postao izbornik. Ovih će se dana odmarati, razgovarat će s obitelji, a onda će objaviti odluku.

U iduća tri-četiri dana Dalić bi mogao sjesti na večeru s nekolicinom čelnih ljudi našeg saveza. Sve je praktički u ovom trenutku na njemu.

- Nakon ovoga mogu biti i izbornik Brazila ili trener Barcelone, ali s ovoliko srca i emocija mogu voditi samo Hrvatsku - rekao je na dočeku u svojem Varaždinu hrvatski izbornik.

On je bez ikakve sumnje u ovom trenutku jedan od hit trenera u svijetu.

- U Aziji je sigurno ‘prvi pick’. Tamo je već ostvario velike rezultate i naravno da će ga htjeti dovesti puno velikih azijskih klubova - kaže nam Marko Naletilić, naš najpoznatiji nogometni menadžer, čovjek koji odlično poznaje situaciju na nogometnom tržištu.

- Dalić je pokazao kako može voditi momčad prepunu zvijezda. Napravio je veličanstven rezultat i zbog toga će ga sigurno na klupi u budućnosti htjeti i mnogi veliki europski klubovi. Pokazao je da ih može voditi. On ima tu karizmu, zna kako voditi velike igrače, a to je ključno - kaže Naletilić.

Uskoro ćemo sve znati, pred Dalićem su sada dani odluke, ići dalje s “kockastima” ili ne.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • biberrr 21.07.2018.

    Dalić je zaslužio miljun eura godišnje,koliko je samo novaca zaradio HNSu drugim mjestom. Izbornički posao je jedan od najplaćenijih,ali nažalost vrlo kratko traje. Ako ima priliku otići negdje za par milijuna eura godiišnje neka ode,u reprezentaciju se uvijek može vratiti nakon srebra na SPu. Dobro znamo kako su završavali naši najuspješniji izbornici, Ćiro je ispao u kvalifikacijama za EP 2000,Bilić je ispao u kvalifikacijama za SP 2010,a Čačić je nakon četvrtfinala EP 2016,umalo ispao u kvalifikacjama za ovaj SP. Nakon najvećih rezultata su dolazile i najveće katastrofe. To se lako i Daliču može desiti,naročito ako se ovi najbolji igrači oproste od repke.

  • arow 19.07.2018.

    Tesko je to odluciti, sigurno ne moze ponoviti ovo,barem ne odmah a mi smo u stanju odmah popljuvati sve ono u sta smo se kleli jos juce Ne znaci nista ali od mene veliko Hvala sto god odlucio

  • bubleha 19.07.2018.

    Neće on to prihvatiti jer Dalić više voli svoj mir nego hajku koja se na njega već pokreće. Čovjek je dovoljno inteligentan da to vidi. Bolje mu je za 3 puta veću lovu raditi negdje gdje će ga cijeniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare