To je to što me zanima!

Obračun u bazenu! Fatović je šakom u glavu udario Srbina

Zaiskrilo je između Lorena Fatovića i Srbina Filipa Filipovića. U borbi ispod vode Filipović je isprovocirao našeg vaterpolista koji ga je udario šakom u glavu što je posebno razljutilo Srbe
Vidi originalni članak

Što pričati o sportu kad imate takve poluidiote, ljude koji su tu zbog svojih osobnih interesa, bjesnio je hrvatski izbornik Ivica Tucak nakon poraza od Srbije 9-7.

NAKON PORAZA OD SRBA Tucak lud na suce: Što pričati o sportu kad su tu poluidioti?!

Oni će u finale, mi u borbu za broncu, a da suđenje baš i nije bilo nešto posebno u izrazito nervoznom polufinalu Eura, potvrđuje i detalj iz sredine druge četvrtine.

Suci nisu vidjeli ovdje baš ništa.

VIDEO

Tu je zaiskrilo između našeg Lorena Fatovića i Srbina Filipa Filipovića. Poslije velike borbe ispod vode Filipović je isprovocirao našeg vaterpolista koji ga je udario šakom u glavu što je posebno razljutilo Srbe.

Suci to nisu vidjeli i Fatović se izvukao, međutim, kasnije je zaradio isključenje kad se sukobio s Milošem Ćukom.

 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • lawyerdejan 27.07.2018.

    Udarac je bio izraz nemoci. A komentarisanje ko je u konkretnoj situaciji bio Srbin a ko Hrvat popelo mi se na onu stvar. Dosta vise price o ratu i mrznji, necu vise da slusam toooo

  • Zorba 27.07.2018.

    Da se mene pits Tucaka bih smijenio jos I prije utakmice za broncu, jer in ne samo sto ne zna svoj posao nego unosi nervizu I pomutnju medju igrace. Zato van s njime!

  • radeon 27.07.2018.

    Zasto je problem priznati da je Srbija bila bolja ekipa a Fativic nije dorastao ovakvoj utakmici

Komentiraj...
Vidi sve komentare