To je to što me zanima!

Štimac opleo po NH-u: Njima je najveći domet 7 kila pečenog

Da rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba, riječi su Igora Štimca nakon što su njegove izjave komentirali iz Našeg Hajduka
Vidi originalni članak

Ivan Rilov, predsjednik udruge Naš Hajduk, komentirao je u Dnevniku Nove TV smjenu Željka Kopića i stanje u Hajduku. Rilov je rekao da Kopiću nije trebao sastanak s Igorom Štimcem i nazvao ga osvjedočenim neprijateljem kluba.

Oglasio se i bivši izbornik Hrvatske na svoj 51. rođendan.

To govori grobar Hajduka koji ga sa svojim pajdašima vodi u sigurnu, ali bolnu smrt. Najveći sportski domet njegove ekipe je sedam kilograma pečenog! Ja skromno mogu priznati da osim desetak svjetskih i nacionalnih medalja kao igrač imam i zasluge za posljednja dva osvojena prvenstva kao sportski direktor i trener voljenog kluba. Žalosno je što bucko zamišlja da je projekt "Njihov Hajduk” ustvari moj voljeni Hajduk. Da rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba! Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju. Vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk, istinske zaljubljenike, kojima je muka od ovakvog cirkusa koji su kreirali.

Štimac je veliki protivnik Našeg Hajduka kojem je prije dva dana posvetio i opsežan status na Facebooku, a ovaj 'rat' tako je dobio svoj nastavak.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Baketin 07.09.2018.

    Nisan ni ja sa Štimcon intiman a ovo je dobro reka. Ima u ovoj udruzi dosta Krpelja koji sišu Hajduku krv i pokazuju neviđenu bahatost. Bilo bi in bolje da sami izađu da ih se ne bi vadili. Najbolje odmah, iz ovih stopa, pas mater!

  • kakogod 07.09.2018.

    Dobro, koliko vas ima da zaista, ali zaista, vjerujete i jednu riječ izgovorenu iz usta ovog pokvarenog kriminalca?

  • Tresspaser_1 07.09.2018.

    Ahahahahahaa kako ga pospricao Stimac😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare