To je to što me zanima!

Svađao se s publikom, psovao, a onda tješio tužnog Del Potra

Nakon poraza u Roland Garrosu Jelena i ja otišli smo planinariti. Popeli smo se na vrh Montagne Saint-Victorie, sjeli i gledali svijet iz drugačije perspektive. Tada sam osjetio pozitivu i dobio neku novu želju za sportom
Vidi originalni članak

Moj nadimak je Nole pa kad je publika skandirala 'ole, ole', ja sam čuo 'Nole, Nole'. Hvala im na tome, nasmijao se Novak Đoković na pitanje da prokomentira navijanje argentinskih navijača na finalu US Opena protiv Juana Martina del Potra.

TREĆI US OPEN Đoković osvojio svoj 14. Grand Slam, Del Potro ostao bez seta

Najbolji srpski tenisač pobijedio je Argentinca 3-0 u setovima, no u jednom trenutku potpuno je izgubio živce i krenuo u obračun s argentinskim navijačima na tribinama. Okrenuo se prema njima pa im najprije poručio da ušute, mahao rukom, a onda ih bijesno psovao. No, na presici je sve okrenuo na šalu.

A prije same dodjele pehara Novak je došao do klupe na kojoj je sjedio Del Potro, prišao mu sleđa, zagrlio ga i pokušao ga utješiti.

Na konferenciji za medije, pak, otkrio je i koji je detalj po njemu zaslužan za novi uzlet u karijeri. Prije samo dva mjeseca bio je 21. tenisač svijeta, a onda je osvojio Wimbledon i US Open.

- Nakon poraza u Roland Garrosu Jelena i ja otišli smo planinariti u Francusku. Popeli smo se na vrh Montagne Saint-Victorie, sjeli smo i gledali svijet iz drugačije perspektive, a ja sam razmišljao o tenisu i emocijama koje u meni budi. Tada sam osjetio pozitivu i dobio neku novu želju za sportom. Ta energija se onda pretočila u rezultate - rekao je Novak.

ZABAVA! KVIZ: U kojem klubu Lige Prvaka trebate igrati?

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 10.09.2018.

    znajuci iz iskustva, spomenuo sam prije koji dan da ce mu navijaci praviti probleme. sreca njegova sto je pshihicki jak pa je sve to prebrodio, zadrzao koncentraciju i demolirao delpa. mnogi bi zaprljali donji ves pod ovakvim pritiskom...

  • lovac_u_mutnom 10.09.2018.

    Bolesnici na aparatima !!!

  • WieJaNein 10.09.2018.

    Djoko je kralj. Drago mi je da se uspio vratiti u tenis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare