Svjetsku prvakinju na 100 km dočekali 'kod kuće' na Marjanu

Nikolina je istrčala i normu u klasičnom maratonu te bi trebala biti dio hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju za dvije godine. Dočekali su je u parku šume Marjan, gdje svakodnevno trenira...
Vidi originalni članak

Split je na dostojan način dočekao svoju novu sportsku heroinu, svjetsku prvakinju u ultramaratonu, Nikolinu Šustić. Nikolina je prošlog vikenda u Svetom Martinu na Muri uzela zlato na Svjetskom prvenstvu, pritom oborivši hrvatski rekord u ženskoj, ali i u muškoj konkurenciji!

Rezultat 7:20:34 najbrže je vrijeme istrčano na tlu Hrvatske i posljednji u nizu rezultat sjajne Splićanke, koja utrke na 100 kilometara trči već deset godina.

Nikolina je istrčala i normu u klasičnom maratonu te bi trebala biti dio hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju za dvije godine.Na Sjevernim vratima, u parku šume Marjan, tamo gdje svakodnevno trenira, dočekali su je obitelj, prijatelji i biciklisti rekreativci, darivali je cvijećem i poželjeli sve najbolje u nastavku karijere.

Idi na 24sata
Komentari (10)
 • Za vas Ljudina

  Jbt. 100 KM za sedam i pol sati.A ja se kur...cio kad sam presao 120 KM za tri dana.Zuljeve imao na sve cetri a guzica se upalila kao u pavijana.

  10. 9. 2018,   19:55
 • čoviksjuga

  Naklon do poda !!!

  10. 9. 2018,   21:37
 • VekiD2D

  Meni tesko 100 km autom prijeci a kamoli da trcim 100 km, svaka joj cast

  10. 9. 2018,   23:15
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.