To je to što me zanima!

Trener uveo samog sebe u igru pa zabio hat-trick za pobjedu...

GORAN UZELAC Scena kakva se može vidjeti samo kod nas - trener, koji je ujedno i igrač, uveo je sam sebe u igru pri dva gola zaostatka te zabio hat-trick za pobjedu svoje momčadi
Vidi originalni članak

Na niželigaškoj utakmici NK Tomislav - NK Slavonija, trener gostiju Goran Uzelac povukao je jedan nesvakidašnji potez.

Domaćini su na poluvrijeme otišli s prednošću 2-0, a onda je gostujući trener uveo samog sebe u igru i hat-trickom nadoknadio zaostatak te donio svojoj momčadi prve prvoligaške bodove.

Nevjerojatno, ali istinito, trener u službenom zapisniku stoji i kao igrač pa je ovaj potez potpuno opravdan, a pokazao se i kao pun pogodak.

- Prvo poluvrijeme smo odlično igrali i vodili 2-0. Drugo poluvrijeme kada je krenula jaka kiša kao i da nas je umrtvila i gostima dala krila da zabiju tri komada. Čestitam im na zasluženoj pobjedi - rekao je za sportalo.hr trener Tomislava Davor Rudec.

- Da nam je netko ponudio bod uzeli bi bez razmišljanja, a što da vam kažem nakon pobjede protiv Tomislava? Kada smo prošli kvalifikacije najavio sam da ćemo biti konkurentni u ovoj ligi i evo to smo pokazali. Pokazali smo i karakter, nakon 2-0 za domaćina u svlačionici smo se dogovorili da se ne predajemo, da idemo to pokušati preokrenuti i evo uspjeli smo. Čestitam svojim dečkima na odličnoj igri, borbi i pobjedi koja nam puno znači za nastavak sezone - izjavio je nakon utakmice trener Slavonije i heroj dana.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko dobro poznajete nogomet?

Idi na 24sata

Komentari 30

  • st.hrvatska 29.08.2018.

    Zidane bi dobro doša Hajduku i Dinamu

  • st.hrvatska 29.08.2018.

    A poznati i meni jedan od najdražih u povijesti Gianfanco Zola. Nije tako davno bilo devedesetih. Nemate vi pojma

  • petar8 29.08.2018.

    Bravo Gogo,bravo decki!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare