To je to što me zanima!

Tucak lud na suce: Što pričati o sportu kad su tu poluidioti?!

Što pričati o sportu kad imate takve poluidiote, ljude koji su tu zbog svojih osobnih interesa? Nijednu jedinu riječ nisam rekao, kazao je izbornik Ivica Tucak nakon poraza od Srbije u Barceloni
Vidi originalni članak

Hrvatska u Barceloni nije uspjela preko Srbije doći do finala Eura. Poraženi smo 9-7, a susret su obilježile brojne upitne sudačke odluke Rusa Sergeja Naumova i Poljaka Radoslawa Koryzne. 

EP: HRVATSKA - SRBIJA 7-9 Nije išlo u Barceloni: Hrvatska pala protiv Srbije u polufinalu

Izbornik Ivica Tucak zaradio je i isključenje za vrijeme utakmice što ga je totalno izbacilo iz takta.

- Što pričati o sportu kad imate takve poluidiote, ljude koji su tu zbog svojih osobnih interesa? Nijednu jedinu riječ nisam rekao. Užasno sam razočaran samim tijekom utakmice i svime što su dopuštali. Nismo se snašli, promašivali smo izgledne situacije. To nema veze s onim što oni propagiraju kao vaterpolo - grmio je izbornik svjetskih prvaka.

Imali smo velik broj promašenih prilika s čovjekom više.

- To je razlog gubitka današnje utakmice. Dobivali smo prilike, ali nažalost smo upali u zamku komentiranja odluka koje su od samog početka bile... Srbiji želim čestitati apsolutno. Nismo imali lucidnost, koncentraciju i to je detalj koji je prelomio utakmicu. Vraćali smo se u obrani, ali nismo mogli realizirati te šanse - smatra Tucak i dodaje:

- Treba uzeti medalju. Treba se dignuti. Idemo prema hotelu, analizirati, izvući maksimum i sve napraviti da uzmemo medalju. Vjerujem da ćemo je uzeti.

KOMENTAR Da, Srbi jesu igrali prljavo, ali nisu nam suci krivi za poraz...

Njegov pomoćnik Mile Smodlaka na tragu je istog mišljenja.

- Jako teška utakmica. Došli smo ovdje igrati vaterpolo, ovo je bio sasvim drugi sport. Nakon ovakvih duela i teških fizičkih kontakata, nismo imali našu lepršavost. Igrač više za nas je stvarno bio loš i tu smo bili najtanji. To nam nije bilo na nivou, čestitamo im i okrećemo se borbi za broncu.

Kapetan Andro Bušlje prvo nije htio komentirati sudačke odluke, a onda je rekao što misli.

- Puštali su čvrstu igru jer to ne odgovara ni nama ni njima. Sude nekad nešto što ni mi igrači nekad ne razumijemo.

Međutim, priznao je Srbima pobjedu.

- Čestitam im na pobjedi, bili su bolji. Loše smo ušli i loše izgledali, nismo se uspjeli vratiti. Nismo iskoristili svoje šanse... 

Utakmica za treće mjesto između Hrvatske i Italije na programu je od 20.30 sati, dok će Španjolska i Srbija igrati za naslov od 22.15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • antikomunist70 27.07.2018.

    Rus nam sudi protiv srba,ma daj🤨🤨🤨

  • pinjokin_1 27.07.2018.

    Mislim da se nas izbornik Tukac nema sta ljutiti, jednostavno nismo igrali tako dobro da smo trebali pobjediti. A tko gubi ima se pravo ljutiti.

  • Braso 27.07.2018.

    Bili smo bolji cemu ljutnja! Svi smo Srbu navijali za Hrvate u fudbalu. Pozdrav svima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare