To je to što me zanima!

Tucak: Respektiramo Srbe, ali vjerujemo da možemo do zlata!

Ova pobjeda korak je na našem putu i dokaz je svega što mi radimo. To je slika reprezentacije, neće sve ići kako želimo. Pokazali smo snagu, kvalitetu, homogenost i karakter. Došli smo uzeti zlato ako Bog da...
Vidi originalni članak

Barakude su nakon sjajnog drugog dijela srušile Crnu Goru 9-7 i plasirale se prvi put nakon 2014. godine u polufinale Europskog prvenstva. Tamo će nas čekati branitelj naslova Srbija, koja je pobijedila Mađarsku.

Zadovoljan velikom pobjedom bio je izbornik Ivica Tucak, no priznaje da je bilo jako teško.

- Naravno da je bilo teško, ali znali smo da ce biti tako. Nije izgledalo dobro, bili smo ukočeni, u grču u napadu. Nismo gubili glavu i došao je kontranapad. Lončar i Bušlje su sjajno reagirali - kazao je Tucak.

BRAVO, NAŠI! 'Barakude' okrenule Crnogorce za polufinale EP-a: A sad Srbi!

Izbornik ističe kako su vaterpolisti zahvaljujući većoj kvaliteti došli do pobjede te vjeruje da možemo doći do zlata.

- Ova pobjeda korak je na našem putu i dokaz je svega što mi radimo. To je slika reprezentacije, neće sve ići kako želimo. Pokazali smo snagu, kvalitetu, homogenost i karakter. Došli smo uzeti zlato ako Bog da - rekao je Tucak za HRT te progovorio o Srbiji:

 - U polufinalu će igrati dvije najbolje reprezentacije na svijetu. Jako ih respektiramo, ali nadam se da ćemo ih dobiti ovaj put - zaključio je Tucak.

Sličnog razmišljanja je i mladi golman Marko Bijač, koji je skupio sedam obrana protiv Crnogoraca.

- Izuzetno teška utakmica za nas. Ulog je bio ogroman. Crna Gora je puno bolje ušla u utakmicu, no mi smo se držali našeg dogovora i kvaliteta je presudila. Izbornik je tražio da ne gubimo glavu i da se držimo zadataka i u drugom poluvremenu bilo je dosta bolje. Drago mi je da sam tako pridonio velikoj pobjedi. Naša obrana je jako dobro funkcionirala, ali štekalo je u napadu - rekao je Bijač te se osvrnuo na polufinalni dvoboj sa Srbima.

- Srbija je jako kvalitetna ekipa, znamo se jako dobro no prvo se moramo odmoriti. Imaju jako dobre igrače poput Prlainovića i Filipovića no dobro ćemo se pripremiti za njih - zaključio je naš mladi golman.

Veliki vaterpolski klasik Hrvatske i Srbije na rasporedu je u četvrtak u 20:30.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • statebriga1312 29.07.2018.

    Mozete hahahahaha slusati Boze pravde hahahahaha

  • Rafo 25.07.2018.

    Hrvatska u finalu s Italijom :) Nije baš fer da na naslovnici rubrike Sport na 24sata nema ni jednog članka o vaterpolo reprezentaciji i EP, a reprezentacija HR je svjetski prvak i sutra igra polufinale EP, a moguće uđe i u finale.

  • aleksandar.marinkovic777@gmail 25.07.2018.

    Retko korektan selektor i veliki prijatelj Našega selektora. Neka pobedi bolji. Hrvatska je pokazala dobru igru ali bez Sukna nemaju šanse. Može da bude malo smetnji ako ne uđemo u utakmicu kako treba zbog prethodna tri poraza. Naši uhvatili zalet preko Mađara. Prednost Srbiji. Ko pobedi biće prvak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare