Tuga u Deželi: Seksi 'zmajčice' otplesat će svoj posljednji ples

Dugo smo čekale da se pojavi ovako nešto kako bismo se mogle sve još jedanput okupiti i zaplesati posljednji put zajedno, rekla je osnivačica 'zmajčica', koje će plesati na oproštaju Bečiroviča i Nachbara
Vidi originalni članak

U četvrtak će u Areni Stožice Sani Bečirovič i Boštjan Nachbar imati oproštajnu utakmicu u spektaklu koji su Slovenci nazvali 'Košarkaška simfonija'. 

Bit će tamo veliki igrači poput Belinellija, Datomea, Golemca, Jasikevičiusa, Raduljice, Lakoviča,  Rakočevića, Zorana Planinića, Bene Udriha Nikole Vujčića i trenera Sađe Đorđevića, Željka  Obradovića, Zmage Sagadina i Jure Zdovca.

Ali neće to biti samo oproštaj dva velika igrača.

Posljednji put zaplesat će i legendarne 'zmajčice', najuspješnija slovenska plesna skupina koju je 1997. godine osnovala Irena Trobec Hukić. Nastupi košarkaškog kluba Olimpia, kako i slovenske reprezentacije te mnoga druga sportska događanja u Deželi bila su nezamisliva bez popularnih djevojaka u zelenom. 

'Zmajčice' su triput bile europske prvakinje u kategoriji sportskih navijačica, sedam puta su osvojile nacionalno prvenstvo i dvaput su bile svjetske prvakinje. U četvrtak će u Areni Stožice otplesati svoj posljednji ples.

- Dugo smo čekale da se pojavi ovako nešto kako bismo se mogle sve još jedanput okupiti i zaplesati posljednji put zajedno. Postale smo najbolje prijateljice, navijale smo za slovenske momčadi doma i van zemlje i sad ćemo zaključiti ovu lijepu priču - rekla je osnivačica grupe Irena Trobec Hukić.

Idi na 24sata
Komentari (23)
 • Deleted user

  Jedino je dobro šta curke,ne sve,imaju dobra bedra i jače strukove. Nisu suhe ko neke klinkice.

  21. 8. 2018,   21:51
 • MH08

  A vi novinari ste se mogli potruditi saznati razlog...nadam se da se nije opet neka feministicka udruga propela na zadnje noge prikazavsi Zmajcice objektima

  21. 8. 2018,   21:10
 • oneandonly_1

  Baš sam tužan jako,sad ću od muke popit jedno pivo

  21. 8. 2018,   21:48
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.