To je to što me zanima!

Tuga u Deželi: Seksi 'zmajčice' otplesat će svoj posljednji ples

Dugo smo čekale da se pojavi ovako nešto kako bismo se mogle sve još jedanput okupiti i zaplesati posljednji put zajedno, rekla je osnivačica 'zmajčica', koje će plesati na oproštaju Bečiroviča i Nachbara
Vidi originalni članak

U četvrtak će u Areni Stožice Sani Bečirovič i Boštjan Nachbar imati oproštajnu utakmicu u spektaklu koji su Slovenci nazvali 'Košarkaška simfonija'. 

Bit će tamo veliki igrači poput Belinellija, Datomea, Golemca, Jasikevičiusa, Raduljice, Lakoviča,  Rakočevića, Zorana Planinića, Bene Udriha Nikole Vujčića i trenera Sađe Đorđevića, Željka  Obradovića, Zmage Sagadina i Jure Zdovca.

Ali neće to biti samo oproštaj dva velika igrača.

Posljednji put zaplesat će i legendarne 'zmajčice', najuspješnija slovenska plesna skupina koju je 1997. godine osnovala Irena Trobec Hukić. Nastupi košarkaškog kluba Olimpia, kako i slovenske reprezentacije te mnoga druga sportska događanja u Deželi bila su nezamisliva bez popularnih djevojaka u zelenom. 

'Zmajčice' su triput bile europske prvakinje u kategoriji sportskih navijačica, sedam puta su osvojile nacionalno prvenstvo i dvaput su bile svjetske prvakinje. U četvrtak će u Areni Stožice otplesati svoj posljednji ples.

- Dugo smo čekale da se pojavi ovako nešto kako bismo se mogle sve još jedanput okupiti i zaplesati posljednji put zajedno. Postale smo najbolje prijateljice, navijale smo za slovenske momčadi doma i van zemlje i sad ćemo zaključiti ovu lijepu priču - rekla je osnivačica grupe Irena Trobec Hukić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Dr.Gonzo. 22.08.2018.

    Steta, pozamasnih oblna ima ovdje , trest ce one vec negdje drugdje lol

  • VILI76 22.08.2018.

    Slovenke so najlepše!

  • texviler 22.08.2018.

    Slovenke uvjek lijepe i atraktvne

Komentiraj...
Vidi sve komentare