To je to što me zanima!

'Vaha je bio ljutit, ali nisam mu objašnjavao razloge smjene'

Bio je iznenađen i uzrujan, čak ljutit! Pitao je "Zašto?", a ja sam mu iznio samo odluku, bez detaljnog objašnjenja, rekao je predsjednik japanskog nogometnog saveza Kozo Tashima
Vidi originalni članak

Japanski je nogometni savez šokantno smijenio Vahida Halilhodžića (65), koji neće voditi reprezentaciju na SP-u u Rusiji.

Predsjednik saveza Kozo Tashima objasnio je odluku ovako:

- Vahid Halilhodžić posvetio je mnogo vremena nogometu, suočio se s igračima, ugradio neke stvari nužne za japanski nogomet, ali nakon utakmica s Malijem i Ukrajinom, osjećam da je komunikacija i povjerenje između igrača i njega blijedjela. Zato sam donio takvu odluku. A sad je teško pronaći novog trenera, pa će momčad voditi Nishino.

NEVJEROJATNO Pa zar opet?! Halilhodžić dobio otkaz dva mjeseca prije SP-a

Kako je tekla 'operacija smjena'?

- Susreo sam se s Vahom u Parizu 7. travnja. On je jako osjetljiv na medije, ali rekao sam mu još ranije, od početka naše suradnje, "neće vas smijeniti mediji nego mi, savez." Puno je govorio o budućnosti, ali kad smo donijeli odluku, našli smo se.

- Bio je iznenađen i uzrujan, čak ljutit! Pitao je "Zašto?", a ja sam mu iznio samo odluku, bez detaljnog objašnjenja.

Reprezentaciju će sad voditi Akira Nishino (63), koji je bio uz samuraje na OI u Atlanti 1996. kada su pobijedili Brazil, potom je s Gambom osvojio nekoliko titula, dok nije postao tehnički direktor japanskog saveza.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Boki8 09.04.2018.

    Moras biti lopov da bi uztrajao sa lopovima. Kao posten neprolazis nigdje nego samo budes iskoristen. Tipicni primjer je doticni u textu.

  • oreskovic19 09.04.2018.

    Kazem ja ovo nije u redu....

  • Dr.Gonzo. 09.04.2018.

    Ako je pametan stavio je debelu klauzulu za raskidanje ugovora. 1 ga s*ebali, ako su 2. put onda je sam kriv,mogao se barem oparit dobrano, par mil uzeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare