To je to što me zanima!

Vaha: Leicester mi je ponudio posao, ja sam otkrio Mahreza

Imam vezu s Leicesterom jer sam imao ponudu da ih preuzmem prije nekoliko godina dok su još bili u Championshipu, ali sam odbio. Mislim da je novi vlasnik trebao doći u klub, rekao je Vaha
Vidi originalni članak

Nogometni stručnjak iz BiH Vahid Halilhodžić kaje se što je prije nekoliko sezona odbio voditi Leicester i što je preuzeo reprezentaciju Alžira. Naime, Vaha je na stolu imao ponudu 'lisica', taman prije nego što su novi vlasnici preuzeli klub.

- Imam vezu s Leicesterom jer sam imao ponudu da ih preuzmem prije nekoliko godina dok su još bili u Championshipu, ali sam odbio. Mislim da je novi vlasnik trebao doći u klub - rekao je Vaha za portak Klix.

Bosanskohercegovački stručnjak je djelomično zaslužan za "otkriće" Riyada Mahreza, dečka kojeg je s 23 godine pozvao u alžirsku reprezentaciju iako je igrao za Leicester i bio nepoznanica nogometnoj javnosti.

- Često me u zadnje vrijeme pitaju o Mahrezu jer sam ga ja otkrio i selektirao u reprezentaciju Alžira za svjetsko prvenstvo u Brazilu iako nijednu utakmicu do tada nije igrao za reprezentaciju. Bio sam izložen strahovitim kritikama pošto je bilo čudno što sam ga izabrao. Ja sam osjetio da je on potencijal i da ima talent.

Vaha je već neko vrijeme izbornik Japana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • AnteG 25.04.2016.

    dobro da im nije ovaj došao jer sad bi bila borba za opstanak

  • plazibatduje 24.04.2016.

    sta ovi umislja da je najbolji menadzer...otkria ga kaze aa na sp u brazilu mahrez zaigra nije mozda 10min sve skupa u 4 utakmice...iako moram priznat da je alzir bia dosta dobar namucia je nijemce u osmini finala

  • leolee11 24.04.2016.

    dosadan si , cudi me pa te real i barca nisu zvali takvog slatkog

Komentiraj...
Vidi sve komentare