Vahine suze sve su rekle: Ovdje sam došao obraniti svoju čast

BiH stručnjak Vahid Halilhodžić vratio se u Japan nakon dva tjedna kako bi otkrio razloge otkaza u japanskoj nogometnoj reprezentaciji. Prilikom obraćanja medijima Vaha i njegov prevoditelj bili su prilično potreseni
Vidi originalni članak

Kad su svi pomislili kako je sve divno i krasno u japanskoj nogometnoj reprezentaciji nakon što su se plasirali na Svjetsko prvenstvo, sve je iznenadila vijest kada je predsjednik nogometnog saveza Japana, Kozo Tashima, priopćio javnosti da Vaha više nije trener Japana.Ta vijest je naravno posebno šokirala bivšeg trenera Dinama koji želi saznati prave razloge otkaza.

- Bio je iznenađen i ljutit kada sam mu poručio da mora otići. Samo sam mu rekao da otiđe. Ništa više - rekao je tada Tashima.

Halilhodžić se ovih dana vratio u Japan kako bi otkrio istinu, što je privuklo veliku pozornost medija koji su ga dočekali na aerodromu.

- Uvijek s radošću dolazim u Japan. Sada sam došao otkriti istinu i boriti se za svoju čast - rekao je Vaha i dirnuo svog prevoditelja koji je u jednom trenutku i zaplakao.

- Bacili su me kao kada neku stvar koja ti ne treba uzmeš i baciš u smeće. Stvarno ne razumijem što se zapravo dogodilo - rekao je vrlo emotivno bivši izbornik Japana i navukao crne sunčane naočale kako bi sakrio suze.

Halilhodžić je za kormilom Japana proveo tri godine u kojima je izborio svjetsko prvenstvo u Japanu. Posljednjih dana su kineski mediji pisali kako je Vaha pred klupom Shandong Lunenga, no čini se kako uskoro do toga neće doći, jer mu je prvo cilj raščistiti sve sa nogometnim savezom Japana.

Idi na 24sata
Komentari (12)
 • t4nd4r4

  Koji kralj ovaj prevoditelj. Prevodi i emocije! Kralj.

  22. 4. 2018,   15:50
 • Dexa_1

  Ovo samo kod nas u Japanu ima.

  22. 4. 2018,   17:16
 • silaaa

  Vaha ne sluša savjetnike, zato je bio i potjeran i iz dinama. Jer mu je savjetnik govorio koga ce stavljati u igru

  22. 4. 2018,   16:18
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.