To je to što me zanima!

Vardar ostaje jak: Nakon Čupka potpisala još tri važna igrača

Kapetan Stojanče Stoilov, Timur Dibirov i Christian Dissinger dogovorili su se klubom i bit će garancija i dalje kvalitetnog Vardara koji će igrati i u novoj Ligi prvaka sa 16 klubova
Vidi originalni članak

Nema rukometa u dvorani Jane Sandanski, kao i ni u čitavoj Europi, ali u Vardaru se ozbiljno posprema. Novi predsjednik Mihajlo Mihajlovski donio je aktualnom europskom prvaku malo optimizma, koji bi trebao rezultirati ipak puno ljepšim scenarijem od onog koji je prijetio skopskom klubu nakon odlaska gazde Samsonjenka.

NOVI UGOVOR Tamo gdje vječno sunce sja... Čupić i dalje ostaje u Vardaru

Prvi korak Mihajlovskog bio je zadržavanje Ivana Čupića. Bivši hrvatski reprezentativac ostat će u Skoplju, baš kao još trojica igrača koja su lani u Kölnu podignuli pehar za prvaka Europe. Kapetan Stojanče Stoilov, Timur Dibirov i Christian Dissinger dogovorili su se klubom i bit će garancija i dalje kvalitetnog Vardara koji će igrati i u novoj Ligi prvaka sa 16 klubova. Ne više kao sa Samsonjenkom, ali dovoljno dobro.

Sjevernu Makedoniju, pak, napustili su ranije Alžirac Ghedbane, Slovenac Skube, Šiškarjev, Jose de Toledo i Sergej Gorbok na čije će mjesto Dmitri Santalov.

Još je imena u opticaju, rado bi u Skoplju vidjeli Taleskog, Ostrouška, a spominju se Tangen i Dolenec za desnog beka. Samo da je novca, onda će sve biti lakše.

IGRAČI MOGU OSTATI Vardar je spašen: Rusa mijenja novi-stari predsjednik kluba...

- Vjerujem da ćemo se i u budućnosti veseliti dostignućima Vardara. Jedan život, jedna ljubav - poručio je nedavno Mihajlovski.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare