To je to što me zanima!

Vozio pijan: Hugo Lloris ostao bez vozačke na 20 mjeseci...

Kako javljaju mediji, Francuz je, na području gdje je ograničenje brzine 50 km na sat vozio svoj automobil Porsche Panameru vrlo polako, manje od 25 km na sat što je izazvalo pozornost policije
Vidi originalni članak

Golman i kapetan nogometne reprezentacije Francuske, aktualnih svjetskih prvaka, Hugo Lloris dobio je zabranu vožnje u trajanju od 20 mjeseci i mora platiti novčanu kaznu od 50.000 funti (56.120 eura) zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, pišu u srijedu britanski mediji.

Golman Tottenhama 31-godišnji Lloris imao je u krvi dva puta veću količinu alkohola od dopuštene kada ga je prošli mjesec policija zaustavila u centralnom dijelu Londona.

Kako javljaju mediji, Francuz je, na području gdje je ograničenje brzine 50 km na sat vozio svoj automobil Porsche Panameru vrlo polako, manje od 25 km na sat što je izazvalo pozornost policije.

Osim toga, automobil je krivudao prema parkiranim vozilima prije nego ga je Lloris ispravio da bi onda prošao kroz crveno svjetlo. Policija je izvijestila i da je zaudarao na alkohol i bljuvotinu.

Odvjetnik francuskog nogometaša David Sonn je jak miris alkohola pokušao objasniti činjenicom da je Lloris nazočio svečanoj večeri na kojoj su sudionici poprskani alkoholnim pićima. 

- 15. srpnja je bio najponosniji čovjek na svijetu. Samo 40 dana kasnije je uhićen. Bilo je ponižavajuće da je vezan lisicama i da je morao provesti noć u policijskoj postaji - kazao je Sonn.

ZABAVA! KVIZ: Izaberi fast food i saznaj koji si Vatreni.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pobotchnick Leeyoobo 12.09.2018.

    teško je voziti kad imaš od 1 do 2. onda paziš da te ne uhvate i da ne udariš u nešto. lakše je od dvice prema gore jer onda ne razmišljaš o tome. dobro je voziti napušen, za sporiju vožnju indica, za bržu sativa. na ekstaziju nije teško ako je samo jedan. na gljivama se može ali je ljepše stati sa strane i blejati u kakav potok. na mrmi špicu odmoriti na parkiralištu, ne što se ne može nego što tjera na riganje. na tripu je jako teško i ne preporučujem nikome. ketamina može mrvicu, a amfetamin ne smeta ako nije s alkoholom.

  • Gademz_1 12.09.2018.

    Ovaj ko ja kad se napije vozi ko puz za razliku od budala koji nagaze,ajd i mi smo budale al manje

  • jasamtajsam007 12.09.2018.

    Ja za 1.5 promil mjesec dana,volim te HRVATSKA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare