Zagreb u skupini s doprvakom Europe, PSG-om, Flensburgom

Protivnici Zagreba u novoj europskoj sezoni bit će PSG, Szeged, Flensburg, Skjern, Motor, Celje i Nantes. Apsolutni favorit skupine svakako je PSG, no svi do jednog za Zagreb su pobjedivi
Vidi originalni članak

Francuski, mađarski, njemački, slovenski, ukrajinski i danski prvak te europski doprvak protivnici su rukometaša Zagreba u skupini B Lige prvaka. Zvuči moćno, no pogledamo li drugu skupinu i imena klubova ondje, možemo zaključiti da je Zagreb ipak dobro prošao. 

Dakle, protivnici Zagreba u novoj europskoj sezoni bit će PSG, Szeged, Flensburg, Skjern, Motor, Celje i Nantes. Apsolutni favorit skupine svakako je PSG, no svi do jednog za Zagreb su pobjedivi. Čak i taj strašni PSG može pasti u punoj Areni. Ovi ostali, uvjereni smo, neće biti sigurni ni kod kuće i Zagreb se tu uz malo sreće može uključiti u borbu čak i za drugo mjesto.

Preoptimistično? Možda, no od Zagreba se ove sezone i očekuje optimizam jer u klub dolazi Halil Jaganjac, možda i Ivan Sršen, a tu su već Horvat, Bičanić, Kastelic, Kontrec, Šušnja, Jotić, Ravnić, vratio se Lino Červar... Mlada, potentna ekipa predvođena iskusnim liscem i nekako svi očekuju da bi to trebalo izgledati jako dobro.

U drugoj elitnoj skupini su: Vardar, Kielce, Barcelona, Meškov, Veszprem, Montpellier, Kristianstad i Löwen. Protivnici da se smrzneš, a o jačini skupine dovoljno govori i podatak da su tu četiri posljednja osvajača Lige prvaka, Montpellier, Vardar, Barcelona i Kielce.

Idi na 24sata
Komentari (2)
  • Slanac2017

    Dobar zdrijeb za Zagreb bit ce teske sve utakmice ali mislim da Zagreb s Jaganjcem moze do 2 mjesta

    29. 6. 2018,   16:40
  • raulgonzalez

    Flensbutrg i nantes tesko?

    29. 6. 2018,   17:14
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.