To je to što me zanima!

Željku Kopiću je presudio tajni sastanak s Igorom Štimcem...

Ako je već tražio sastanak s navijačima i njihovu podršku, Željko Kopić je morao znati i da mu sastanak s Igorom Štimcem i još nekim nebitnim likovima nije baš najpametniji potez...
Vidi originalni članak

Za sada nepoznate osobe iz redova navijača donijele su na Poljud predsjedniku Hajduka Jasminu Huljaju fotografije na kojima su trener Željko Kopić i Igor Štimac.

SAPUNICA Što je sad ovo?! Kopić na kraju ipak napušta Hajdukovu klupu!

To je bila kap koja je prelila čašu i koštala Kopića smjene. Iako je Kopić već trebao dobiti otkaz zbog loših rezultata i negledljive igre njegove momčadi, pa i zbog toga što mu je svlačionica okrenula leđa, na koncu mu je presudio sastanak s čovjekom koji u redovima navijača Hajduka ima status ravan Zdravku Mamiću. 

Što je ponukalo Kopića da se sastane sa Štimcem nije poznato, je li od njega tražio savjet, ili je to bio tek prijateljski susret, manje je važno. Navodno je Kopić, suočen s dokazima, kazao kako Štimca poznaje odavno te da ga je on zvao na kavu, a kad je stigao, za stolom je uz Štimca sjedio i jedan potpuno nebitan lik čije ime nije vrijedno spomena. 

Toliko je Kopić već dugo na klupi Hajduka, da je morao znati kakvo mišljenje navijači imaju o bivšem igraču i treneru, koji ne štedi kritike na njihov račun. Često i neutemeljene, pa će se uskoro zbog nekih recentnih izjava naći i na sudu. 

Ne manje važno, Kopić je prije par dana, kad je već praktično bio pred smjenom, tražio sastanak s navijačima Hajduka, pokušao od njih dobiti podršku da nastavi s radom, no oni su mu poručili da se njihova podrška zaslužuje na terenu, a ne na sastancima . 

Kopić je živio na tankoj podršci predsjednika Jasmina Huljaja, no nakon jučerašnjeg sastanka predsjednika s igračima, tijekom koga su mu neki od njih otvoreno rekli što ih muči te što zamjeraju Kopiću, predsjednik se pokolebao.

Današnja informacija o Kopićevim sastanku sa Štimcem olakšale su mu odluku da se zahvali Kopiću. Još uvijek se čeka službena potvrda o smjeni, pretpostavljamo zbog toga jer Huljaj pregovara s njegovim nasljednikom.  

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Idi na 24sata

Komentari 208

  • Cujzek_1 06.09.2018.

    pa kako su mogli, pa viđe brate kako ima lepu bradu?!

  • 06.09.2018.

    Bez jakog Hajduka i Dinamo vrijedi upola mnanje......kod Hajduka se mijenjaju predsjednici,treneri,pomoćnici,a vjerojatno i čistačice kad ka d zagusti...nezamislivo da Hajduk nema predsjednika iz Splita,a ne nekog pekara,slastičara,itd.....ja jesam navijač dinama,ali bez ajduka nema tekme..

  • Lampadina 06.09.2018.

    Znaci ONI jadovi misle birati sa kim da se čovjek druži......goli otok za takav izrod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare