To je to što me zanima!

Zlatni olimpijac Satoshi Ishii otvorio dvoranu u Samoboru

Judo klub Okami otvorio je novu dvoranu, a djeca su se mogla okušati na tatamiju sa svjetskim judo prvakom, zlatnim olimpijcem i MMA borcem Japancem Satoshijem Ishiijem. Na otvaranju je bila i Andrea Bekić
Vidi originalni članak

Judo klub Okami otvorio je u subotu novu dvoranu u Samoboru. Judo vukovi ponosno su pokazali dvoranu od 400 m2 i tatami od 200 m2 kao i svoje vještine. Otvaranju su prisustvovali hrvatska reprezentativka Andrea Bekić te Satoshi Ishii, japanski zlatni olimpijac i svjetski prvak u judu te MMA borac. 

Ovo je samo uvod u novu natjecateljsku sezonu kluba koji postoji tek dvije godine, a bilježi izniman rast i razvoj uspješnih judaša. Satoshi Ishii obukao je svoj judogi, gledao nastup demo teama, a djeca su se mogla okušati s njim na tatamiju. 

Dvoranu su otvorili predsjednik i trener kluba Dubravko Šlatka te podpredsjednik i trener Andrija Lisjak. Prisjećajući se samih početaka Šlatka je istaknuo da se prije dvije godine krenulo u jednu pozitivnu priču sa samo četiri djevojčice, a danas klub broji 50-tak članova.

- Ponosni smo na zajedništvo koje nas obilježava i na sve uspjehe koje strpljivo i uporno gradimo. Tako smo i u ovu dvoranu utkali zajednički rad i to se prepoznaje u atmosferi koja vlada u klubu - rekao je Šlatka

Judo klub Okami pripremio je sadržajni dan u kojem se mogla razgledati izložba bonsai drveća Udruge "ZEN" te  dječji radovi na temu "Zato volim judo". Tokom dana održavale su se judo igre za djecu te radionice o judu i Japanu.

Uz predstavnike Hrvatskog judo saveza, Judo saveza zagrebačke županije, Samoborskog sportskog saveza te Grada Samobora, podršku u budućem radu kluba izrazili su i prijateljski judo klubovi. Okami upisuje i nove članove, a sve informacije možete saznati na sllužbenoj facebook stranici kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Denyy 11.09.2018.

    Mogli ste se malo bolje informirati pa bi znali da je Andrea Bekić se oprostila od tog sporta prije 2 - 3 mj pa kao takva više nije Hrvatska reprezentativka

Komentiraj...
Vidi sve komentare