To je to što me zanima!

8K televizori su tu: I Samsung ulazi u rat blještavilom piksela

Samsung je na sajmu IFA u Berlinu predstavio niz 8K televizora koji će uskoro u prodaju, a iako baš nema 8K sadržaja, on će omogućiti da na divovskim ekranima zaigramo igre u 8K rezolucijama
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Nizu proizvođača koji su predstavili svoje 8K televizore na sajmu IFA pridružio se i Samsung koji je otkrio svoju QLED grdosiju koja će biti dostupna u dijagonalama od 65 do čak 85 inča. Uz standardnu 8K rezoluciju imat će i upscaling slike uz pomoć umjetne inteligencije te podržava HDR10+ standard, a tu su i ostale opcije koje smo vidjeli na najnovijim QLED televizorima. Što se samog uređaja tiče, proizvodi 4000 NIT svjetlosti, a ono što nije poznato je kad će taj televizor biti dostupan i po kojoj cijeni.

Osim televizora, Samsung je najavio i da će se sada u Europi moći kupiti njihov The Wall, modularni LED zaslon za poslovne ili javne prostore, koji se može spojiti u ogromne ekrane praktično bez vidljivog prijelaza. Njihov 'The Frame' je televizor koji izgleda poput okvira za sliku, kako bi se još bolje uklopio u dom, a sada dolazi u 49-inčnoj varijanti. Uz njega su najavili i kako šire trgovinu umjetničkim djelima koja možete imati na televizoru.

Kako je IFA ogroman sajam potrošačke elektronike, Samsung je ovdje predstavio i cijeli niz kućanskih uređaja koji postaju još povezaniji, pa tako Family Hub hladnjak dolazi s ekranom osjetljivim na dodir, preko kojeg možete upravljati povezanim uređajima, a ima i opciju za planiranje obroka. Dual Cook Flex je pećnica s fleksibilnim vratima i dual cook funkcijom, dok Quick Drive perilica ima Q-rator sustav s umjetnom inteligencijom za njegu rublja, a Laundry Planner je funkcija koja će omogućiti da započnete i završite pranje kad želite.

https://nestali.24sata.hr/

Idi na 24sata

Komentari 26

  • tutek 28.12.2018.

    A zamisli kad SD hrt program upscaliraš na 8K ...uuuuu... to bude doživljaj... ho ho ho...

  • johnny001122 02.09.2018.

    jel u boji ili crno bijeli?

  • cile11 30.08.2018.

    Ja još imam miljetić na televizoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare