To je to što me zanima!

Apple sprema veliki napad ove jeseni: Dolaze čak tri iPhonea?

Pokaže li se točnim izvješće analitičara, Apple će ove jeseni izbaciti cijeli niz novih gadgeta. Najatraktivniji su naravno telefoni, a tu bi trebali vidjeti tri nova modela, među kojima je jedan povoljni uređaj
Vidi originalni članak

Tišinu iz prvog dijela godine Apple bi ove jeseni trebao zamijeniti poplavom novih uređaja, pokaže li se točnim izvješće koje je objavio analitičar Ming-Chi Kuo - a njegova su redovito prilično točna. 

Apple bi tako ove jeseni trebao predstaviti tri nova iPhonea, među kojima bi trebala biti i povoljniji model. Uz to stižu i dva iPada koji će imati FaceID. Jedan će imati dijagonalu od 11, a drugi od 12,9 inča. 

MacMini, MacBook Pro i MacBook bi trebali dobiti procesorske nadogradnje, a iMac će navodno dobiti znatno kvalitetniji ekran. 

Apple bi trebao predstaviti i još jedan povoljni laptop te dva nova sata i zvučnike. 

Naravno, kao i sve oko Applea, ovo treba uzeti s dozom rezerve, osobito zbog velike količine noviteta koji bi trebali stići u rujnu, prenosi Cnet.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Drawn Together 12.07.2018.

    Apple je onako smeće otkad je steve jobs umro

  • chadjohn 12.07.2018.

    Kakav je to mobitel koji nema utor za memorijsku, a gdje je ionako preskupo ako hoćeš taj mob od 128 giga. I kakav je to mobitel koji nema barem 3500mAh bateriju.

  • dopizdilomi 12.07.2018.

    Samo? Dajte ljudi pa 8K je već zaživio. Kasnite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare