FIFA 18 zna tko osvaja naslov, a i dokle će dogurati Hrvatska

FIFA je na prethodna dva prvenstva točno prognozirala tko će osvojiti naslov, a sada su titulu rezervirali za Francuze. Hrvatska pak prolazi skupinu, ali naš put zaustavit će se u četvrtfinalu
Vidi originalni članak

Francuzi će podići pobjednički pehar na kraju Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, ako se pita EA Sports i njihovu simulaciju svih utakmica na prvenstvu. 

FIFA 18 u utorak će dobiti besplatni dodatak unutar kojeg ćemo moći odigrati cijelo prvenstvo, a u osnovi nam se dodaje cijela nova igra, što su i koristili u simulaciji SP-a. 

Do polufinala su tako dogurale samo europske reprezentacije. Francuzi su porazili Belgiju, a Njemačka Španjolsku. U simuliranom finalu pobjednik nije bio poznat ni nakon produžetaka, pa su se pucali penali, a Francuska je slavila sa rezultatom 5-4. Najbolji strijelci simuliranog turnira bili su Griezmann i Isco. 

Simulaciju su temeljili na podacima iz osnovne igre i novih ljestvica koje su u dodatnom modu. Hrvatska je prema njihovoj simulaciji slavila nad Argentinom i osvojila prvo mjesto u skupini. U osmini finala slavili smo nad Dancima, a naš put na simuliranom prvenstvu zaustavili su Španjolci rezultatom 1-0. 

Ako išta, barem opet možemo igrati s hrvatskom reprezentacijom. Inače, FIFA je prije četiri godine točno prognozirala da će Njemačka osvojiti naslov, a 2010. su predvidjeli španjolsku titulu.

Idi na 24sata
Komentari (58)
 • Ze0z

  Francuzi su uz Brazil po meni najjaci, al realno Francuska nece doci do kraja jer nemaju tu volju i zanos jer u cijeloj reprezentaciji i sire jedino im je Giroud koji igra za svoj narod i krv..a ako Hrvatska pobjedi ...

  29. 5. 2018,   14:34
 • Kuco11

  Samo četvrtfinale?? Kako samo, do sad ni skupinu nismo prosli osim u francuskoj i na euru 2008... to bi bio uspijeh

  29. 5. 2018,   13:35
 • Zmar116

  Poprilićno optimistićna ta FIFA 18...Ako prijeđemo skupinu bit će veliki uspjeh..A ulazak među 8 najboljih u svijetu bilo bi pravo čudo....

  29. 5. 2018,   13:36
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.