To je to što me zanima!

FIFA 18 zna tko osvaja naslov, a i dokle će dogurati Hrvatska

FIFA je na prethodna dva prvenstva točno prognozirala tko će osvojiti naslov, a sada su titulu rezervirali za Francuze. Hrvatska pak prolazi skupinu, ali naš put zaustavit će se u četvrtfinalu
Vidi originalni članak

Francuzi će podići pobjednički pehar na kraju Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, ako se pita EA Sports i njihovu simulaciju svih utakmica na prvenstvu. 

FIFA 18 u utorak će dobiti besplatni dodatak unutar kojeg ćemo moći odigrati cijelo prvenstvo, a u osnovi nam se dodaje cijela nova igra, što su i koristili u simulaciji SP-a. 

Do polufinala su tako dogurale samo europske reprezentacije. Francuzi su porazili Belgiju, a Njemačka Španjolsku. U simuliranom finalu pobjednik nije bio poznat ni nakon produžetaka, pa su se pucali penali, a Francuska je slavila sa rezultatom 5-4. Najbolji strijelci simuliranog turnira bili su Griezmann i Isco. 

Simulaciju su temeljili na podacima iz osnovne igre i novih ljestvica koje su u dodatnom modu. Hrvatska je prema njihovoj simulaciji slavila nad Argentinom i osvojila prvo mjesto u skupini. U osmini finala slavili smo nad Dancima, a naš put na simuliranom prvenstvu zaustavili su Španjolci rezultatom 1-0. 

Ako išta, barem opet možemo igrati s hrvatskom reprezentacijom. Inače, FIFA je prije četiri godine točno prognozirala da će Njemačka osvojiti naslov, a 2010. su predvidjeli španjolsku titulu.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Karadarko_1 31.05.2018.

    Totalno glupa prognoza.Francuzi bi možda imali šansu da igraju kod kuće.Ako mi budemo toliko dobri da smo prvi u grupi nema šanse da izgubimo od Španjolaca.Oni bi mogli kući još u grupnoj fazi.

  • volimpršut 30.05.2018.

    Pa i ja znam gdje će dogurati hrvatska..do nikuda!

  • mislilac Tan 29.05.2018.

    Neki lik na youtubeu je u Football Manageru napravio 100 simulacija prema kojima je najviše puta Svjetsko prvenstvo osvojila Belgija, a HR je osvojila 4 puta, dok je do polufinala došla puno puta više. Nakon 500 simulacija Hrvatska je još više puta osvojila i više puta bila u polufinalu. Prema tim simulacijama je HR bila 8.najuspješnija reprezentacija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare