To je to što me zanima!

Hit autor zna sve o digitalu: Svoje tajne otkriva u Zagrebu

Autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov suradnik otkrit će vam tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija.
Vidi originalni članak

Daniel Newman u svojem predavanju na konferenciji Digital Takeover otkrit će nam tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija te kako one grade svoju stabilnost u vremenu stalnih promjena.

Newman je glavni analitičar tvrtke Futurum Reasearch, koja se bavi tehnologijom, digitalnim inovacijama i strategijama, te CEO Broadsuite Media grupe, koja je strateški partner za medije, marketing i kreiranje sadržaja. Radi s najvećim svjetskim tehnološkim brendovima koji istražuju digitalnu transformaciju i njezin utjecaj na poduzetništvo.

Od big date, IoT-a i cloud computinga, Newman stvara veze između poslovanja, ljudi i tehnologije koje su potrebne da bi tvrtke imale najveću korist od svojih tehnoloških projekata. Njegove se ideje redovito prenose u stotinama prestižnih svjetskih medija kao što su: London Times, CIO Review magazin i CNBC, a piše i za portale Forbes, Entrepreneur i Huffington Post. Profesor je na specijalističkom i diplomskom studiju, a svake godine održava razna predavanja diljem svijeta dijeleći svoju viziju o ulozi koju će tehnologija imati u našoj budućnosti.

Autor je šest bestselera, a tema njegova predavanja na Digital Takeoveru temeljena je na njegovoj zadnjoj knjizi “Futureproof: 7 ključnih stupova za uspjeh digitalne transformacije”. “Futureproof” predstavlja sedam operativnih stupova koji pomažu organizaciji da ubrza digitalnu transformaciju, upravlja promjenama i pretvori promjene u neumorni motor za nove mogućnosti.

Nekad velike i uspješne tvrtke poput Kodaka i Xeroxa podlegle su valu novih tehnologija i nisu se uspjele nositi s tempom i opsegom promjena. Digitalna transformacija ključ je za preživljavanje tvrtki, ali ključno je imati na umu da ona ne predstavlja samo ulaganje u tehnologiju.

Osigurajte svoje ulaznice

Budite dio druge konferencije Digital Takeover 13. ožujka 2018. godine u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.
U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini po cijeni od 1500 kn, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće. Early Bird ponuda vrijedi do 14. veljače, nakon čega redovita cijena kotizacije iznosi 2600 kn te last minute po cijeni od 2900 kn.

Uskoro otkrivamo ostale predavače i paneliste te bogat i raznolik program. Sve novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • neci92 09.02.2018.

    Može ako je predavanje na 5 jezika....

  • whitest kid alive 09.02.2018.

    De ga skinite vise, kad god scrollam gledam njegovu celempuru..

  • 04.02.2018.

    Meštre, moju susjedu Ružu bole leđa od okopavanja vrta, pa se toplo nada digitalizaciji motike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare