To je to što me zanima!

Honor Play dolazi s odličnom cijenom, a zasjenio ga Magic 2

Honor je samo najavio Magic 2 kao svoj novi telefon, ali već se zna da će ga pogoniti Huaweijev najnovijii čip Kirin 980, a imat će i klizni mehanizam koji će sakriti prednju kameru iza velikog ekrana
Vidi originalni članak

Nakon što su predstavili globalnu verziju Honor Play telefona koji je već bio predstavljen u Kini, Honor je na sajmu IFA predstavio i Magic 2 koji će biti njihova nova zvijezda puna sjajnih rješenja. 

Zahvaljujući kliznom sustavu koji su nazvali Magic Slide, Honor je prednju kameru sakrio iza ekrana koji sada može biti pravi Full View zaslon bez 'zuba' na vrhu. O Magicu 2 nisu otkrivali previše detalja, ali zna se kako će ovo biti prvi Honorov telefon kojeg će pokretati najnoviji Huaweijev procesor Kirin 980. 

Uz to, Magic 2 dolazi s 40W 'Magic Charge' funkcijom za maksimalnu snagu punjenja, a tu je 15 razina zaštite, pa telefon tako prepoznaje bateriju, kabel i punjač, a tek kad su sva tri dijela sigurna, punjenje kreće punom snagom. 

Najavljujući Honor Play kao sljedeći top model koji je više okrenut gamingu i sada kreće na globalna tržišta, iz Honora su istaknuli kako su zabilježili rast prodaje od 150 posto izvan Kine te kako u sljedeće tri godine žele izazvati i glavna četiri proizvođača u Europi. 

Honor Play inače dolazi s GPU Turbo tehnologijom za grafičku obradu te u suradnji s PUBG Mobile igrom. Na našem tržištu on bi trebao stajati 2799 kuna. Honor je preuzeo još neke funkcije koje smo vidjeli i na Huaweijevim telefonima, pa je tu AI fotografiranje i stabilizacija slike uz pomoć umjetne inteligencije. Honor Play inače ima i opciju za 4D gaming s 3D audio efektima te vibracijama koje odgovaraju scenama.

Što se ostalih specifikacija tiče, Honor Play dolazi s AI 4D Smart Shock unkcijom koja prenosi različite vibracije ovisno o igri.


Što se samog uređaja tiče, dolazi sa 6,3-inčnim FHD+ ekranom, baterijom od 3750 mAh te prednjom kamerom od 16 megapiksela s AI funkcijama. Pogoni ga Kirin 970 procesor, uz 4/64 GB memorije. Honor je uz standardni Play predstavio i Players edition varijantu koja će dolaziti u crnoj i crvenoj boji, sa 20 eura višom cijenom. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RodijakJozo 31.08.2018.

    Ništa ove plastične igračke kineske ,.... zna se koji je mobitel najbolji i jedini vrijedan novaca. Ovo kao da kupiš na sajmu plastično smeće.

  • najindustrijalizovanija 31.08.2018.

    Bolje se još malo strpiti kada izađe novi samsung S 10 koji će biti mnogo napredniji. Zatim malo sačekati pa ga 30 % jeftinije kupiti novog neodpakiranog preko njuškala pa u konačnici dobiti cijenu kao i jeftiniji one plus ili xiaomi

  • krao_sam_1 31.08.2018.

    Većina i dalje ide na fesjbuk kao i sa iPhoneom 3gs što je išla. Po meni od 2007 slab napredak,skoro nikakav. Malo jače kamere,malo oštrija slika ,za 11 godina premalen napredak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare