Huaweijev P20 Pro je najbolji, Honor 10 top 'lifestyle' telefon

Nakon nagrade za najbolju kupnju, EISA udruženje objavilo je i tko su dobitnici nagrade za najbolji telefon u ovoj godini. Huaweijev P20 Pro nagradu će dobiti krajem kolovoza na sajmu IFA
Vidi originalni članak

Uoči IFA sajma u Berlinu, EISA udruženje proglasilo je Huaweijev P20 Pro najboljim telefonom u ovoj godini jer je "najnapredniji, najinovativniji, kao i tehnološki najprestižniji pametni telefon ikad". Dodaju kako je telefon i pokretač novih trendova na području mobilne fotografije sa trostrukom Leica kamerom na stražnjoj strani koja je integirala 3x optički i 5x hibridni zum  te AIS (stabilizaciju slike uz umjetnu inteligenciju). 

- Za nas je najvažnija nagrada stvaranje proizvoda koji korisnicima omogućuju uživanje i zabavu uz fotografiju pametnih telefona. HUAWEI P20 Pro pruža mnoštvo značajki za fotografiju kako bi omogućio korisnicima fotografiranje i dijeljenje trenutaka koji im najviše znače - izjavio je Li Changzhu, potpredsjednik Handset Business za Huawei Consumer Business Group.

Honor 10 koji mnogo toga dijeli s Huaweijevim telefonima od istog je udruženja pak dobio nagradu za najbolji 'lifestyle' telefon u ovoj godini. 

- Ovo važno priznanje na tržištu govori nam da Honor osvaja srca i umove mladih diljem svijeta - rekao je George Zhao, predsjednik Honora. EISA je pohvalila njegov sustav kamera i AI softver koji prepoznaje i prilagođava postavke za 500 različitih situacija, ali i aluminijski okvir i stakleni dizajn.


Huaweiju i Honoru priznanja će službeno prezentirati tijekom IFA-e krajem kolovoza.
 

Idi na 24sata
Komentari (3)
  • thedarkside

    Svaka cast Huawei,prije par godina sam se smijo frendu kad ga je kupio,danas je odmah iza Samsunga.

    15. 8. 2018,   22:02
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.