To je to što me zanima!

Jesu li zakasnili? Appleov sat navodno krenuo u proizvodnju

China Times navodi iz svojih izvora u Appleovoj opskrbnoj liniji da se proizvode moduli za satove koji bi mogli na tržištu biti u drugoj polovici ove godine.
Vidi originalni članak

O Appleovu pametnom satu, poznatom kao iWatch, već dugo kruže brojne glasine, a najnovija je da je sat napokon krenuo u proizvodnju.

Dok su brojne kompanije već na tržištu predstavile svoje najnovije satove, China Times navodi iz svojih izvora u Appleovoj opskrbnoj liniji da se proizvode moduli na kojima se nalaze procesori, DRAM i flash memorija. Takvi se moduli mogu koristiti u uređajima poput satova, ili MP3 playera, no China Times ne otkriva više tehničkih detalja. 

Navodi se druga polovica ove godine kao termin izlaska uređaja te da u drugom kvartalu ove godine kreće proizvodnja do 3 milijuna jedinica, što će se kasnije povećati na 14-15 milijuna, prenosi Mashable.

Naravno, ovo treba uzeti s dozom rezerve, jer Apple i dalje šuti o iWatchu. Iako, izjave čelnika kompanije sugeriraju da se okreću novim kategorijama uređaja. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 3perr 01.05.2014.

    opet hrpa negativnih komentara, samo zato jer je vezano uz apple, a nikome nije smetalo sto je samsung izbacio svoje satove, upitne svrhe.. jesmo malo cudan narod

  • irinn 01.05.2014.

    Samo mi to fali u životu!

  • god of war 01.05.2014.

    Bino je da je valiteta tu i fukcionalnost, a ne kao Sramsung Gear, dva modela su izbacili u svega par mjeseci, jedan je sa Android os-om a ovaj drugi je iz vlastite sramsung kuce operativinim sustavom, i tko koga tu je..e?! Da ne govorim da je ovaj drugi model pravi model kako treba bit, bez prevelike kamere na narukvnici itd... Kad ovaj izadje, konkurencija nek zatvori tvornice! Amen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare