Komercijalni direktor tvrtke Virgin Galactic stiže u Zagreb

Stephen Attenborough vodi komercijalne aktivnosti za Virgin Galactic, kompaniju koja je dio grupacije Virgin Group u vlasništvu sir Richarda Bransona. Na Digital Takeoveru ispričat će nam nevjerojatnu priču o putovanju u svemir u digitalnom dobu
Vidi originalni članak

Stephen Attenborough je 2004. na poziv Richarda Bransona došao u Virgin Galactic kao prvi zaposlenik na puno radno vrijeme kako bi uspostavio komercijalne temelje poslovanja i stvorio novo tržište za privatna putovanja u svemir. Sada vodi komercijalne aktivnosti tvrtke koje obuhvaćaju: brand menadžment, prodaju, marketing, brigu o kupcima, komunikaciju, edukaciju, „outreach” kao i sklapanje partnerstava u području privatnih putovanja u svemir.

Na Digital Takeoveru Stephen Attenborough održat će inspirativnu prezentaciju pod nazivom 'Virgin Galactic – Opening Space to change the world for good'. Ispričat će nam izvanrednu priču kako je Virgin Galactic stvorio novo tržište za svemirska putovanja u digitalnom dobu. Donijet će nam i najsvježije novosti iz Kalifornije, gdje svemirski brod kompanije Virgin Galactic prolazi finalnu fazu testiranja. Objasnit će nam kakav utjecaj imaju nove tehnologije na poslovanje te na koji način potaknuti inovacije u poslovanju i rasti kroz pravu kombinaciju inovativnih ljudi i tehnologije. Govorit će o važnosti poduzimanja hrabrih poteza u biznisu kako bi se prihvatile promjene te objasniti što se događa ako ne ulažete u izgradnju digitalne kulture svoje kompanije.

Stephen redovito drži govore po cijelome svijetu u kojima ističe važnost otvaranja pristupa svemiru kako bi se poboljšao život na Zemlji. Pridružio kompaniji Virgin Galactic nakon karijere u upravljanju investicijskim fondovima u Londonu, a posljednja funkcija bila mu je ona direktora u tvrtki Fund Managers Gartmore.

Osigurajte svoje mjesto!

Budite dio druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. ožujka 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su kotizacije po cijeni od 2.600 kn, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće.

Više informacija o konferenciji i novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

Idi na 24sata
Komentari (141)
 • user_204031

  Nisam siguran jel pretjerano izbijelio zube ili potamnio kozu

  23. 2. 2018,   12:47
 • ukruh1

  pohvale dentalnim tehničarima, smile no:5. 20 000 $

  23. 2. 2018,   13:59
 • ante_maja

  zubosaur!!

  23. 2. 2018,   14:15
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.