Ljetna akademija 'Innovation Academy' opet stiže u Zagreb

U Zagreb se vraća ljetna akademija za srednjoškolce – Innovation Academy koja od 20. kolovoza donosi četiri inovativna programa.
Vidi originalni članak

I ovo ljeto Hrvatski ured za kreativnost i inovacije u suradnji s Visokim učilištem Algebra organizira ljetnu akademiju Innovation Academy za učenike srednjih škola. Kroz četiri inovativna programa srednjoškolci će tjedan dana učiti o relevantnim vještinama za njihovu budućnost te će imati priliku upoznati kolege iz čitave Hrvatske koji dolaze u Zagreb na ovo akademiju. "Druženje srednjoškolaca, te razmjena znanja, iskustva i stjecanje novih prijateljstava su veoma važan segment ljetne akademije", ističu organizatori.

Inovativni programi i cjelogodišnje aktivnosti

Programi koji se održavaju u sklopu akademije su: Future Skills, IT Genius, Digital Skills i Soft Skills. Future Skills program se fokusira na razvoj vještina koje će učenicima trebati na njihovim radnim mjestima u budućnosti. Program obuhvaća područja poput razumijevanja tehnologije, kritičkog razmišljanja i rada u timovima, projektnog menadžmenta i rješavanja case studija. IT Genius program se fokusira u potpunosti na programerske vještine dok na programu Digital Skills polaznici uče o digitalnom okruženju, društvenim mrežama te digitalnom marketingu. Soft Skills program je namijenjen polaznicima koji žele raditi na vještinama poput verbalne i neverbalne komunikacije, prezentacijskim vještinama te na razumijevanju emocionalne inteligencije.

Innovation Academy osim ljetne akademije  ima i zimske programe te meetup druženja srednjoškolaca na kojim se raspravlja o različitim aktualnim temama i vještinama. Također, u sklopu Innovation Academya se održava i konferencija za srednjoškolce koja će se održati također u Zagrebu 13.10. u prostorima Visokog učilišta Algebra.

Prijave za ljetnu školu otvorene su do 18.08. a više o svim programima ljetne škole možete saznati na: https://innovationacademy.huki.hr.

Idi na 24sata
Komentari (2)
  • detetreceplanete

    a za nas dame nista a 😚😚😚😚

    23. 8. 2018,   23:18
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.