To je to što me zanima!

Mate 20 Lite otkriva i što se može očekivati od top zvijezde

Mate 20 Lite stiže s četiri kamere, a njegov dizajn u skladu je i sa fotografijama Matea 20 koji stiže za mjesec dana. Nudi odlične performanse za manje od 3000 kuna
Vidi originalni članak

Za nešto više od mjesec dana Huawei će otkriti Mate 20, telefon o kojem se polako slaže potpuna slika koju su ovih dana zaokružile fotografije koje otkrivaju kako bi telefon trebao i izgledati. No, prije njega vrijeme je za prvi telefon iz nove serije - Mate 20 Lite.

Mate 20 Lite je telefon srednjeg ranga, no izrađen je od stakla i metala i namijenjen mladim poslovnim korisnicima kojima nudi po dvije kamere sprijeda i straga. Na poleđini telefona one su smještene vertikalno, a ispod njih se našao i senzor otiska prsta. Što se kamera tiče, imaju AI funkcionalnosti i prepoznat će stotine različitih scenarija kako bi fotografije ispale kvalitetnije. Sprijeda su senzori od 2 i 24 mpx, kako bi i selfiji imali bokeh efekt. Na stražnjoj strani su kamere od 20 i 2 megapiksela koje imaju još bolje mogućnosti rada pri slabom svjetlu. 

Telefon stiže s FHD+ ekranom od 6,3 inča, koji je zaobljen prema rubovima. Pogoni ga Kirin 710 čipset s osam jezgri te 4/64 GB memorije. Uz Dual SIM podršku tu je novi EMUI 8.2 povrh Androida 8.1. Kod nas stoji od 2899 kuna, a uz njega dolazi i Huawei Band 2 Pro narukvica.

Inače, kineski div objavio je da su u pet mjeseci od lansiranja prodali više od 10 milijuna P20 i P20 Pro telefona.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Destros 10.09.2018.

    Da barem ima Android1! emui mi je veliki minus

  • Ibrahim Ba 05.09.2018.

    i mate 10 lite je super,sve pohvale

Komentiraj...
Vidi sve komentare