To je to što me zanima!

Na vrijeme osiguraj ulaznicu za konferenciju s top predavačima

Peter Corbett, vlasnik čak 20 Lavova iz Cannesa dolazi na Digital Takeover konferenciju, a u prodaji su ulaznice po povoljnijoj cijeni do 31. siječnja.
Vidi originalni članak

Na vrijeme osigurajte svoje mjesto i budite dio druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. ožujka 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru. U prodaji su early bird ulaznice u ograničenoj količini po cijeni od 1500 kuna, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće. Early bird ponuda vrijedi do 31. siječnja, nakon čega redovita cijena kotizacije iznosi 2600 kuna, te last minute po cijeni od 2900 kuna.

Više od 500 sudionika okupila je prva Digital Takeover konferencija prošlog proljeća, na kojoj je 18 međunarodnih i domaćih predavača predstavilo najnovije trendove i znanja iz struke. S još bogatijim programom i renomiranim predavačima, fokus konferencije u 2018. jest ljudski faktor u digitalnoj transformaciji te način na koji treba slušati korisnika i pristupati mu u eri u kojoj je praćenje inovacija u tehnologiji i navika korisnika neizbježno. Donosimo širu sliku digitalne transformacije, nova i konkretna rješenja te savjete za kreiranje održive digitalne kulture na hrvatskom tržištu.

Prvi najavljeni predavač je Peter Corbett, za kojega bez sumnje možemo reći da je inspirativan lider bogatog iskustva koji uspješno povezuje kreativnu i tehnološku zajednicu. Osnivač je iStrategyLabsa, digitalne agencije koja razvija rješenja za izazove klijenata te ih uvodi u online i offline svijet. Njegovi radovi osvajaju brojne nagrade i priznanja, a među njima se nalazi čak 20 “Lavova” iz Cannesa.

Peter Corbett je poznato ime u marketinškoj industriji s bogatim iskustvom u području tehnoloških inovacija i fokusom na izgradnji zajednice te širokih interesa i specijalnosti - od programiranja i dizajna, TV produkcije pa do oglašavanja. Svojim predavanjem na konferenciji Digital Takeover odvest će vas na čarobno putovanje kroz nove mogućnosti za marketingaše, proizvođače, programere i poduzetnike.

Digital Takeover i ove će godine privući mnogo sudionika koje očekuje još bogatiji program, zanimljivi paneli, globalni predavači i digitalni stručnjaci. Uskoro otkrivamo ostale predavače i raznolik program, a sve novosti o konferenciji pratite na Facebooku i na www.digitaltakeover.hr.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • arow 27.01.2018.

    Ah zar ne bi trebalo biti gratis Opet koljete ljude

  • 26.01.2018.

    dolazi sa zivim lavovima ili..? ja cu vama reci sta je digital takeover, to je kad nam servirate tekstove ele dvornik, andje maric, i onog lika koji sam sebe zove ribafish, a mi ne mozemo komentirati te bljuvotine od tekstova! povecanje takvih tekstova a smanjenje vijesti je digital takeover...

  • Čuzdimir 26.01.2018.

    Sve što se mislilo stoji u samom naslovu: DIGITAL TAKEOVER.Ili,kako od janjeta napraviti OVCU...

Komentiraj...
Vidi sve komentare