Novi iOS opet radi probleme: Ljudima se sada kvari iPhone 8

Nakon što su nadogradili telefone, vlasnici iPhonea sa zamjenskim ekranima otkrili su da im ne reagiraju na dodir. Sličan problem dogodio se i lani sa zamjenskom home tipkom na iPhoneu 7
Vidi originalni članak

Apple se nikako ne može riješiti raznih softverskih bugova i propusta u najnovijoj verziji iOS operacijskog sustava. Nakon najnovije nadogradnje (iOS 11.3) vlasnici iPhonea 8 koji imaju zamjenske ekrane otkrili su da su im telefoni prestali reagirati. 

DANIMA SE MUČILI Apple riješio bizarni kvar: Ljudi nisu mogli natipkati slovo 'i'

Nadogradnju su objavili krajem ožujka, a korisnici koji su ranije telefone popravljali zamjenskim staklima otkrili su da im touchscreen više ne reagira, prenosi Guardian.

via GIPHY

Glavne novosti u ovoj nadogradnji su trebale biti informacije o radu baterije i mogućnost da se isključi problematično usporavanje telefona koje je bilo povezano s ranijim skandalom kad je otkriveno da je Apple namjerno ograničavao performanse. Međutim, novi iOS donio je i nove probleme. Korisnicima ekran radi, ali kako ne reagira na dodir, uređaji su praktično beskorisni. 

STIŽE ZAKRPA Novi bug može srušiti iPhone i blokirat će pristup Porukama

- Korisnici su bijesni i čini se kao da Apple namjerno radi ovo kako bi spriječili popravke sa zamjenskim dijelovima - rekao je za Motherboard Aakshay Kripalani iz servisa InjuredGadgets. Jedino rješenje je ponovna zamjena ekrana i to onim originalnim i puno skupljim. 

Inače, slična stvar se dogodila i lani sa iPhoneom 7. Tada je Apple objavio nadogradnju koja je omogućila da telefoni opet prorade, a cijeli je problem bio povezan sa zamjenom Home tipke. 

Idi na 24sata
Komentari (37)
 • Dennyy

  Hahahaha.. bitno da si se korisnici iPhonea sprdali nama korisnicina Androida kako koristimo OS pun bugova.. eto, sada su vam uspjeli zasrati jedinu stvar koja vam je valjala.. tvrdim i dalje, otkad nema Steve Jobs-a, Apple vise nista revolucionarno nije ...

  11. 4. 2018,   11:58
 • Quentin Borg

  Luksuzno smeće

  11. 4. 2018,   11:45
 • petar10_1

  Americko sranje od telefona

  11. 4. 2018,   11:57
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.