To je to što me zanima!

Novi Note 9 od petka kod nas s još zabavnijom S Pen olovkom

Samsung je s Noteom 9 pokazao svoje najjače adute, a uz moćnu bateriju i olovku, tu je i Fortnite što će oduševiti brojne fanove jedne od najpopularnijih igara svijeta
Vidi originalni članak

Nova S Pen olovka koja sada ima Bluetooth podršku i baterija od 4000 mAh među glavnim su adutima Samsungove najnovije zvijezde, telefona Galaxy Note 9 koji će od petka biti dostupan na našem tržištu. 

SAMSUNG GALAXY NOTE 9 Note 9 - izdržljiva baterija, Bluetooth olovka i Fortnite

Stiže u tri boje i sa 128 ili 512 GB memorije te ekranom od 6,4 inča. Na hrvatskoj prezentaciji novog Notea mogli smo isprobati novu još napredniju olovku, kojom Samsung jasno pokazuje da ciljaju i na puno veći krug ljudi, a ne samo na poslovni svijet. Olovka tako omogućuje da preko nje upravljate kamerom i snimate selfije ii grupirate fotografije, a može poslužiti i kao daljinski za prezentacije te za upravljanje video zapisima na telefonu, odnosno uz Bluetooth više nije vezana uz neposrednu blizinu ekrana. 

Note 9 inače u Hrvatskoj stoji 7699 kuna za 128 GB verziju, dok 512 GB model stoji 9599 kuna.

Samsung je uz Note 9 predstavio i novi Galaxy Watch koji će biti dostupan od 21. rujna i to u srebrnoj boji (46 mm) te u crnoj i boji starog zlata (42 mm). Ovisno o veličini, sat stoji 2499 ili 2349 kn.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • misko2k 28.08.2018.

    Samsungov Note telefoni je jedini poslovni telefon ako cemo iskreno gledati, jedina konkurencija tko bi mogao bit je pixelova serija od google. Svi drugi telefoni su samo skupe igracke, nista drugo! Apple je pravio mobitele da more rec imaju kameru sa najboljom slikom , naglasak je na PRAVIO!

  • pravedno-po-svima 27.08.2018.

    Samo je iedan smartphone(IPHONE) sve ostalo su samo telefoni(ANDROIDI).

  • thedarkside 25.08.2018.

    Napokon mobitel koji me odusevio..s7 penzija nakon 2 i pol godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare