To je to što me zanima!

Oglasili se rivali: Ne pada nam na pamet usporavati telefone

Nakon HTC-a i Motorole, oglasili su se LG i Samsung, koji su također rekli da ne usporavaju starije mobitele kroz softverska ažuriranja. Apple je u četvrtak objavio i ispriku
Vidi originalni članak

Nakon priznanja da su usporavali starije telefone, Apple je krajem tjedna napokon objavio i ispriku korisnicima koji se osjećaju prevarenima. No to je potaknulo i brojna pitanja - rade li i proizvođači Android telefona slične stvari?

Nakon što su HTC i Motorola eksplicitno rekli da ne usporavaju mobitele kad im baterije postanu slabe, oglasili su se Samsung i LG. 

TUŽBA NA TUŽBU Apple se ispričao za usporene telefone, ovako se žele iskupiti

Iz LG-a su za Phone Arenu rekli kako nikad nisu niti neće tako nešto radili te da im je stalo do mišljenja korisnika. Iz Samsunga, koji je lani prošao cijeli fijasko zbog baterija na Noteu, kažu da je kvaliteta proizvoda uvijek bila i ostaje glavni prioritet. Produljeni životni vijek baterija osiguravaju kroz slojevite sigurnosne mjere, koje uključuju algoritam koji upravlja snagom i trajanjem punjenja. 

- Ne smanjujemo performanse procesora kroz softverska ažuriranja tijekom životnog ciklusa mobitela - poručili su iz Samsunga. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • just_emilly 18.01.2018.

    Ne pada im na pamet a u clanku poslije se ispricavaju sto su usporavali telefone ...ko tu koga....

  • 03.01.2018.

    Sva ta tehnologija.... a baterije su bile i ostale su smece. Pa dokle ce tako!?

  • najindustrijalizovanija 30.12.2017.

    Posjedujem samsung galaxy note 3 i uvjerit ćete me kada ga stavite na oreo

Komentiraj...
Vidi sve komentare