Ovaj tjedan moći ćete isprobati Call of Duty, trebate ovakav PC

Blackout je battle royale mod za Call of Duty koji stiže ove jeseni, a u njemu se borimo protiv svih igrača na mapi kao što je to u Fortniteu ili u PUBG-u
Vidi originalni članak

Call of Duty: Black Ops 4 je umjesto single player kampanje dobio novi battle royale mod nazvan Blackout, po uzoru na megapopularni Fortnite, a ovog tjedna na svim platformama je moguće i isprobati igru prije lansiranja. No, to neće biti moguće za sve igrače. 

Naime, izdavači su odlučili ograničiti PS4 i Xbox One igrače i omogućiti im da isprobaju igru samo ako su je već naručili, dok će igrači na računalima imati i kratki period u kojem će igra biti u otvorenoj beti. 

PS4 beta je krenula prva, već u ponedjeljak i traje cijeli tjedan, dok će Xbox One igrači moći isprobati igru od petka do ponedjeljka. 

PC igrači koji su naručili igru dobit će priliku zaigrati CoD u petak, dok otvorena beta kreće od subote i traje do ponedjeljka. Iz Treyarcha su noćas objavili i PC zahtjeve za sve koji žele isprobati igru.

 

Minimalno:
OS: Windows 7 64-Bit ili novije
CPU: Intel Core i5 2500k ili AMD-ov ekvivalent
RAM: 8GB RAM
HDD: 40GB HD 
Video: Nvidia GeForce GTX 660 2 GB / GTX 1050 2GB ili AMD Radeon HD 7950

Preporučeno:
OS: Windows 10 64 Bit
CPU: Intel Core i7 4770k ili AMD-ov ekvivalent
RAM: 12GB RAM
HDD: 40GB HD
Video: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB ili AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580

Beta je fokusirana isključivo na Blackout mod u kojem se 80 igrača spušta na mapu u kojoj mora preživjeti posljednji igrač, dvojac ili momčad, a tijekom cijelog tjedna igrači će moći detaljno vidjeti kako to izgleda na Call of Duty način. Ako i niste kupili igru, pratite popularne streamere i druge influencere iz gaming svijeta koji će dijeliti kodove ovih dana.  

Idi na 24sata
Komentari (3)
  • exer555

    cod je otišao u racku....totalno su se pogubili

    11. 9. 2018,   17:08
  • matosevic96

    Nikako nije po uzoru na fortnite,ovo je opcenito po uzoru na sve battle royale igre , a hype oko br igara je pokrenuo PUBG a ne fortnite

    13. 9. 2018,   13:56
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.