To je to što me zanima!

Rimac je za Ameriku pripremio plavi C_Two. Evo kao izgleda

Električni superautomobil C_Two iz Rimčeve radionice kreće na turneju po Kaliforniji. I dok je u Ženevi predstavljen u sivoj boji, jurilica u SAD stiže u fantastičnom plavom izdanju
Vidi originalni članak

Rimac je sa svojim električnim bolidom C_Two krenuo na turneju po Kaliforniji. C_Two predstavljen je na sajmu u Ženevi u ožujku ove godine, i to u sivoj boji, a sutra će u muzeju Petersen Automotive u Los Angelesu posjetitelji imati priliku uživo razgledati ovaj fantastični superauto u magnetično plavoj boji

Predstavljanje Rimčevog C_Two najavljeno je i na stranicama muzeja, pa tako najavljuju da je riječ o električnom superautomobilu predstavljenom u Ženevi, koji ima 1914 KS s ubrzanjem do stotke u 1,97 sekundi i maksimalnom brzinom od 412 km/h te paketom baterija koje proizvode snagu od 1,4 MW. 

Ističu i da je proizvodnja C_Two ograničena na samo 150 primjeraka koji su već rasprodani, što znači da je ova prezentacija rijetka prilika većini smrtnika da ovu raketu vide uživo. 

Američka turneja nastavlja se izlaganjem na sajmu Monterey Car Week na kojem će se u petak 24. kolovoza na izložbi The Quail – A Motorsport Gathering Rimčev C_Two biti među nekim od najluksuznijih primjeraka sportskih auta, te u subotu 25. kolovoza na izložbi Exotics on Cannery Row 25. kolovoza na kojoj će mu društvo raditi neki od najegzotičnijih i najrjeđih superautomobila na svijetu, javljaju u priopćenju.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • registrykiĺler 26.08.2018.

    Bravo majstore!

  • StevensBikes 24.08.2018.

    Sad samo da vidimo rimac vs. I ko uvijek rimac wins a ostali samo wtf?

  • Puta Madre 19.08.2018.

    Jeli vam sad jasno šta rade felge na autu a ne one ratkape

Komentiraj...
Vidi sve komentare