To je to što me zanima!

Spider-Mana u novoj igri čeka niz neprijatelja, ali ne i Venom

Nova Spider-Man igra jedna je od najiščekivanijih ove godine, a izlazi 7. rujna. Posljednja najava otkrila je detaljnije što nas čeka u priči, ali i nove negativce protiv kojih će se Peter Parker boriti
Vidi originalni članak

Dok će ove jeseni u kinima harati Venom, na PlayStation stiže Spider-Man, kao jedna od najiščekivanijih igara ove godine, u kojoj će našeg junaka čekati gomila borbi protiv nekih od najpoznatijih negativaca iz stripova.

Tako se od ranije zna da će tu biti Electro, Scorpion, Vulture, Rhino, Mister Negative i Kingpin, a posljednji trailer otkrio je i da u igru stiže Silver Sable, ubojita plaćenica bijele kose koja se prvi put pojavila još 1985. godine u stripu. Još početkom srpnja, art direktorica igre Jacinda Chew na Twitteru je potvrdila kako je Venom prevelik da bi bio u ovoj igri, što ima smisla kad je ove godine dobio film, a i u igrama bi mogao imati puno veći značaj.

Najnovija najava za igru otkrila je da će poznati likovi M.J. i Miles Morales biti tu od pomoći Peteru Parkeru, a autori igre otkrili su i da će oni koji igru uzmu u prednarudžbi dobiti niz dodatnih odijela, no ona će se moći zaraditi i kroz igru koja izlazi 7. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Demetrius 01.08.2018.

    Venom je moj heroj :)

  • AndSanMia 27.07.2018.

    Ja cekam novi farming simulator :)

  • realista 7 27.07.2018.

    epp

Komentiraj...
Vidi sve komentare