To je to što me zanima!

Apple na vlastitim stranicama otkrio detalje novog iPhonea

Apple bi u srijedu trebao predstaviti tri nova telefona koja će uskoro stići i u prodaju kod nas. Nove informacije iz Kine dodatno potvrđuju glasine da će napokon stići i Dual SIM podrška za Appleove uređaje
Vidi originalni članak

Apple u srijedu čeka veliki dan u kojem će se potvrditi da je dizajn jubilarnog iPhonea X bio pun pogodak te će američka kompanija prema svemu sudeći lansirati tri nova telefona, različitih dijagonala i cijena, ali s istim dizajnerskim stilom. 

Dodatnu potvrdu tome dao je i sam Apple, kojem su se u kodu stranice  na apple.com pojavili linkovi koji potvrđuju imena novih telefona. XML datoteka tako ukazuje na to da će se dva glavna aduta iz Applea zvati iPhone XS i XS Max, dok će treći telefon prema svemu sudeći nositi oznaku iPhone XR. To znači da neće biti ništa od oznake Plus na novim modelima, ali i da se srednji iPhone neće zvati XC, prenosi Verge.

Veliki ekrani i 'zub' na vrhu gdje se nalaze prednja kamera i senzori trebali bi biti glavni adut novih iPhonea. Najnovije informacije dodatno potvrđuju najave da bi iPhone napokon trebao dobiti dual SIM podršku. GSM Arena prenosi fotografije kineskih operatera koji su na društvenim mrežama objavili fotografije jabuka s dvije SIM kartice i prednostima takvog korištenja telefona, ali i fotografiju telefona s utorom za dva SIM-a. 

Iako iPhone podržava brzo punjenje, najnovije glasine ukazuju na to da će telefon i dalje dolaziti sa sporim 5W punjačem u kutiji, prilično sporim u odnosu na najbrže punjače koje imaju top modeli na Androidu. Za brzo punjenje trebat će izdvojiti dodatni novac.

Znači, uz tri telefona, u srijedu se može očekivati i novi Appleov sat, a dodatna potvrda tome također je stigla iz samog Applea.

Uz telefon i sat očekuje se najava izlaska iOS-a 12, ali i novi iPad te AirPods slušalice. 

Appleova konferencija počinje u 19 sati, a možete je pratiti na Appleovim uređajima ili na Microsoft Edgeu za Windowse 10.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Floki7 12.09.2018.

    Svi koji pljuju Iphone ili nemaju para ili nisu nikad koristili Iphone.

  • MečkaW124 12.09.2018.

    Samsung iste godine izbaciva iste modele pa tu nemate komentare a? Onda, on moze stavit koliko god oćeš jaku konfiguraciju ali nikad ne može parirati iOs-u ;) Samo vi " balkanci " bi za 2000kn i jare i pare, za male novce da ima sve, još fali da se pretvori u transformera i da vas vozi kući...I onda nakong kratkog vremena počne štekat. Android je samo u prednosti što je otvoreniji ali zato možeš skupit viruse i viruse, dok iOs- istina je zatvoren, ali ne možeš skupit nikakve viruse. ;)

  • hermann 12.09.2018.

    Meni je iPhone 6 jos sasvim dobar. Apple pravi odlicne poslovne mobitele, za svaku pohvalu. Ali privatno vise volim android.

Komentiraj...
Vidi sve komentare