To je to što me zanima!

Što sve možete raditi iz fotelje i to zahvaljujući brzom internetu?

Digitalna tehnologija je napravila potpuni preokret u našim životima, a pametni mobiteli samo su poboljšali dostupnost usluga. Istraživanja pokazuju da Hrvati više ne mogu bez interneta
Vidi originalni članak

Čak 61 posto Hrvata redovito koristi internet i najčešće se informira baš tamo. Većina njih na internetu provodi više od četiri sata dnevno, a uz internet ide i spavati. Sve potrebne informacije tražimo online, od vremenske prognoze do smještaja za godišnji odmor, a čak i račune plaćamo dok sjedimo u uredu.

Tko bi ikad pomislio da ćemo i tekući račun moći otvoriti iz fotelje? Bez hrpe papirologije i bez čekanja u redovima - brzo i jednostavno!

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • max2017 29.07.2017.

    Brzi internet '...da nije THT ? ...vratolomne brzine 1-3 .....! Popiti đezvu kave, popljugati 5-6 cigareta ...pa se otvori 24h......!

  • muskarac 02.05.2017.

    kako molim?!?! osoba koja je pisala ovi clanak ili nema pojma o zivotu, modernoj tehnologiji ili je otkrila int prije 3 dana pa se divi... mi hrvati jos uvik nemamo pojma sta je to int i njegove mogucnosti..firme se ponasaju ka da ga ni nema a o brzini int da ne pricam.. vanka je nesto najnormalnije priko int kupit SVE ali doslovno SVE i to vec godinama, doslovno jednim klikom kupis krumpir i salatu koja ti doje na adresu nakon nekoliko sati od svake firme koja se bavi prodajom,zahvaljujuci int ljudi iz vanka doslovno iz kuce nemoraju izlazit...mi hrvati smo tek nedavno otkrili da se moze kupit odjeca obuca i kauc i pogledat serije i filmove.. ma hajde.. za jedno 10 godina mozda neko i naruci dezodorans... znam da je konzum ima on line narudzbe sad ne znam jel to jos na snazi...

  • MOC JE U ZNANJU 01.05.2017.

    Mogućnosti su velike . :-)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare