To je to što me zanima!

Svjetski stručnjaci na Digital Takeoveru otkrivaju svoje tajne

Digital Takeover 13. ožujka u zagrebačkom Cinestaru ponudit će bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i svijeta. Čeka vas devet predavača, 16 panelista te prezentacije i filmske projekcije
Vidi originalni članak

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover po drugi puta će okupiti vodeće stručnjake iz područja digitala koji će sudionicima prenijeti svoja bogata iskustva i znanja. Posjetitelje očekuje bogat 10-satni program u šest dvorana zagrebačkog Cinestara, devet predavača, 16 panelista i tri panela te prezentacije i filmske projekcije.

- Digital Takeover u 2018. godini nastavlja svoju misiju educiranja tržišta o digitalnoj transformaciji. Ove godine program je bogatiji, dovodimo poznata svjetska imena dokazana u području digitalne transformacije, domaće stručnjake kao i predstavnike Vlade RH. Govorit će o važnosti digitalnih ulaganja, donijeti nam primjere s vanjskih tržišta, analizirati izazove pred kojima se nalazimo bez obzira na industriju iz koje dolazimo te donijeti konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive digitalne kulture - izjavio je Ante Franotović, direktor marketinga 24sata.

Na konferenciju dolazi Stephen Attenborough, komercijalni direktor kompanije Virgin Galactic koja je dio grupacije Virgin Group u vlasništvu sir Richarda Bransona. Predavanje će održati i Peter Corbett, osnivač digitalne agencije iStrategyLabs i vlasnik čak 20 Lavova iz Cannesa. Daniel Newman glavni je analitičar tvrtke Futurum Research, CEO u Broadsuite Media grupi, autor šest bestselera na Amazonu i Forbesov suradnik, a na Digital Takeoveru otkrit će nam tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija. Davor Tomašković, predsjednik Uprave i glavni direktor Hrvatskog Telekoma, sudionike konferencije provest će kroz veliki potencijal koji tehnologija ima u preobrazbi naših života te usporedbu hrvatskih i europskih kompanija.

- Ove godine konferenciju podržavaju brendovi 24sata mreže - 24sata, miss7, Express i Joomboos koji će u svojim dvoranama ugostiti stručnjake iz raznih područja. 24sata će ugostiti keynote speakere koji će ispričati svoja iskustva temeljena na globalnoj praksi i znanju. Ženski lifestyle portal miss7 u svojoj će dvorani ugostiti dr. des. Nataliu Wiechowski, višestruko nagrađivanu stručnjakinju za marketing i osobno brendiranje iz Dubaija koja će podijeliti uspješnu formulu za kreiranje privlačnog sadržaja. Veliki interes zasigurno će privući panel u dvorani Expressa naziva „Digitalizacija Hrvatske: istina ili mit?“ u kojem sudjeluju: Bernard Gršić, Ivan Čulo, Davor Bruketa, Senad Kulenović i Željko Ivanković, a moderira Nikola Vrdoljak. Tu je i Kenneth Stevens, glavni savjetnik za tehnologiju i voditelj odjela Digital Enterprise Platform za regiju SAP EMEA, a u svom predavanju govorit će o glavnim alatima koje tvrtke moraju istražiti i iskoristiti kako bi svoje poslovanje učinile inteligentnijim. JoomBoos će na interesantnom panelu o vrućoj temi - influencer marketingu, okupiti najutjecajnije hrvatske influencere, a na Digital Takeover konferenciji ugostili smo i Marka Zorića, urednika BBC News YouTube kanala, koji će nam prezentirati uvid u digitalnu transformaciju i njezinu ulogu u redakcijama i brendovima, a sve na primjerima BBC-a i njihovog ulaganja u digitalni video. Osim zaista bogatog programa na samoj konferenciji, privilegirani smo što kao medij možemo dati relevantan prostor ovoj temi tijekom cijele godine. Uoči konferencije imali smo niz intervjua i članaka u kojima su domaći i strani stručnjaci progovorili na temu digitalne transformacije. Veselimo se što ćemo na konferenciji omogućiti da se ideje razmijene uživo, a očekujemo čak 1000 sudionika - objasnila je Ana Tomić, voditeljica marketinga digitalnih brendova.

- Digital Takeover pokrenuli smo 2015. godine kao logičan nastavak strategije 24sata “digital first”, s ciljem digitalne transformacije hrvatske medijske scene i poticanja povećanja ulaganja u digitalne medije. Iznimno nam je drago vidjeti veliki interes, svake godine sve veći - platforma Digital Takeover od serije manjih događanja za naše klijente prerasla je u najveću digitalnu regionalnu konferenciju. Na hrvatskom tržištu 24sata je lider među digitalnim medijima, ali i predvodnik transformacije. Iz vlastitog primjera naučili smo da je digitalnu transformaciju potrebno provesti na razini cijelog poduzeća, što je zahtjevan višegodišnji proces. Kako bismo pomogli drugima, odlučili smo sav know-how, sva naša iskustva i svo znanje koje smo o tome stekli aktivno dijeliti s našim partnerima i, zapravo, cijelim tržištem - izjavio je Boris Trupčević, direktor za Hrvatsku Styria Media Groupe.

Osigurajte svoje mjesto!

Budite dio druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. ožujka 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su kotizacije po cijeni od 2.600 kn, a u njihovu je cijenu uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kavu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće. 

Detaljan program potražite na Facebooku i na www.digitaltakeover.hr

Idi na 24sata

Komentari 8

  • petar10_1 13.03.2018.

    Iza te digitalnosti i inovativnosti krije se veliki gubitak radnih mjesta ...

  • Dinko1111 11.03.2018.

    Di je onaj sa konjskim zubima ?

  • Ovca007_1 10.03.2018.

    Koji su ovo jahaci magle. Stoji Dudek do Dudeka, Dudeki smo svi . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare