Total War: Arena raste, ovako možete i do tri dana premiuma

Total War: Arena u najnovijoj nadogradnji je dobio novog zapovjednika, a mi vam donosimo kod za 1000 aktivacija koji vam daje tri dana premiuma, ali i 300 zlata
Vidi originalni članak

Ambiorix je bio legendarni zapovjednik i veliki protivnik Julija Cezara, a ovaj vođa galskog plemena Eburona najnoviji je zapovjednik koji je stigao u igru Total War: Arena. 

Ova besplatna strateška igra nastala je u suradnji kreatora legendarnog serijala Total War i Wargaminga, poznatog po igri World of Tanks. Kroz online borbe 10v10, igrači upravljaju sa tri jedinice, a svaka borba zapovjednicima omogućuje napredovanje i razvoj novih vještina, oružja i oklopa.

Kao Ambiorix moći ćete odmjeriti snage s drugim zapovjednicima u igri poput Aleksandra Velikog, Leonide i drugih. Iz Wargaming Alliancea ističu da su igrači dosad u otvorenoj beti sudjelovali u više od 35 milijuna bitaka. 

Ako želite isprobati igru, u nastavku vam nudimo bonus kod koji vrijedi za 1000 aktivacija, a donosi vam 300 zlata, 100.000 srebra i tri dana premium igranja. 

Kako bi aktivirali kod, morate otići na  totalwararena.com, kliknuti na Premium shop i Activate code Wargaming.

Kod -  TWAMB6TWABELGAETALES

Idi na 24sata
Komentiraj, znaš da želiš!
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.