To je to što me zanima!

Tron za prave gamere: Brlog za ekstremno uživanje u igrama...

Acerov Thronos ogromna je metalna konstrukcija za one koji pratkično žive u igrama, a ne sa njima. Ovaj motorizirani stolac ekstremni je gaming dodatak, kojeg je Acer otkrio na sajmu IFA
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Acerovi Predatori poznati su kao ekstremni gaming uređaj, pa su tako imali i divovski laptop za koji treba kofer, no sada su na sajmu IFA u Berlinu predstavili vjerojatno najbizarniji komad gaming opreme dosad.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Thronos je tron u pravom smislu riječi, namijenjen gamerima kojima čak i običan gaming stolac nije dovoljan, a ovo je daleko više od stolca. Ova metalna struktura visoka je metar i pol teška oko 220 kilograma. U nju se ulazi kao u sportski automobil, a pred vama se nalaze tri 27-inčna monitora koja su spojena na Predator gaming konfiguraciju. Naravno, motorizirani stolac prenosi vibracije iz igre, a može se prilagoditi svakom igraču i naginje se za 140 stupnjeva. 

Inače, uz Thronos su predstavili dva nova Predator monitora sa Nvidijinom G-Sync tehnologijom koji će koštati 899 ili 1300 dolara. Uzmete li u obzir samo cijenu monitora, jasno je da bi Thronos mogao biti iznimno skupa igračka, a Acer nije otkrivao kad bi on uopće mogao stići na trižte i po kojoj cijeni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Rikikiki 30.08.2018.

    Crtić Wall-e dobro prikazuje u kojem smjeru to vodi.

  • David_Hrgovic 30.08.2018.

    Još samo da izume samoprazneće/samočistuče pelene, staviš si ih, zabiješ kateter u pišalicu, infuziju u venu 3 D naočale i ne moraš više ništa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare