To je to što me zanima!

Uskoro stižu tri nova iPhone modela: Konačno i Dual SIM?

Sva tri modela imat će ekran od ruba do ruba, 'notch', skener Face ID, neće imati Touch ID ni 'home button' i za navigaciju će se koristiti 'gestures', odnosno pokreti po ekranu
Vidi originalni članak

Novi iPhone uređaji imat će bolju kameru, bit će brži, ali vjerojatno i skuplji. Bloomberg je još jednom preduhitrio Apple i objavio ono najvažnije što korisnike zanima - 'pouzdane insajderske' informacije o tri nova iPhone mobitela, koja ćemo upoznati 12. rujna.

Sva tri modela imat će ekran od ruba do ruba, 'notch', skener Face ID, neće imati Touch ID ni 'home button' i za navigaciju će se koristiti 'gestures', odnosno pokreti po ekranu, baš kao na iPhone X uređaju.

POGLEDAJTE VIDEO

Prvi među novim modelima bit će i najpovoljniji. Imat će ekran od 5.8 incha (14.7 centimetara) i samo jednu kameru iza. Sljedeći model 6.1 incha (15.5 cm) je najsličniji iPhoneu 8, osim ekrana. Treći je i najskuplji, iPhone Plus model (iako se možda uopće neće zvati Plus), koji će imati OLED ekran dijagonale 6.5 incha (16.5 centimetara) i najbolje moguće funkcije trenutno dostupne.

Poznato je i da će iPhone Plus i novi iPhone (6.1 incha) imati dvostruku zadnju kameru, kao i da će zaista biti predstavljen Dual SIM iPhone, makar u nekim zemljama.

Sva tri modela neće biti revolucija, nego evolucija iPhone priče - očekivani modeli s nekoliko značajnih unapređenja. Također, imena uređaja još nisu poznata.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • audi 2.0 01.09.2018.

    E za dual sim nemam pojma.

  • FARGO 29.08.2018.

    Koji spec moras biti da si kupiš iphone?!😂😂

  • Ragnar Lotbruk 28.08.2018.

    Ne razumijem te paćenike, baš mora imat taj geyphone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare