To je to što me zanima!

Veliki udarac za PES: FIFA 19 u rujnu dolazi s Ligom prvaka

FIFA 19 je dobila prvi najavni video i 28. rujna kao datum izlaska. Znamo da će Cristiano Ronaldo opet biti glavna zvijezda, a ove godine trebali bi imati i puno više naših igrača uz natjecanja Uefe
Vidi originalni članak

Nakon što je Konamijev PES ostao bez prava na Ligu prvaka, bilo je prilično jasno da ćemo je igrati u ovogodišnjem izdanju serijala FIFA, a to su i potvrdili uz prvi najavni video za Fifu 19. 

Osim Lige prvaka, igrat ćemo i Uefa ligu, što znači da ćemo imati priliku za igranje sa puno više domaćih timova i igrača. Međutim, još nije poznato hoće li i reprezentacija postati standardni dio nove igre. Sada nam je Hrvatska raspoloživa u dodatnom modu u kojem možemo odigrati Svjetsko prvenstvo. I ove godine ćemo pratiti priču mladog Alexa Huntera u modu Journey. 

Kao i prošle godine, Cristiano Ronaldo je glavna zvijezda igre koja izlazi 28. rujna, a društvo će mu raditi i Neymar. Igra stiže za PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Marko.dg 12.06.2018.

    Ajde mi recite kako pes moze bit bolji od fife 19 kojs ce izaci ljudi u pesu nemate ni licenirane klubove ni nemate sad ligu prvaka ni europsku ligu cuo sam da ce i borusia vise nece bit u pesu takoder zbog neke licence fifa je po meni 100 puta bolja od pesa a zna se i zasto radi updateova radi samog gameplaya i radi svega sto je vezano uz fifu ja znam kakvi je pes al ja sam fan fife i tako ce bit i do kraja zivota mog pes nije ravan fifi malo pogledajte sta fifa ima a sta pes

  • morejadransko 11.06.2018.

    Kakva fifa daj... Kad vidis one igrace ko lutke po ledu sto trce, to je dovoljno... Ne moze se mjerit s pesom...

  • makelele5 11.06.2018.

    Necu puno pisati sta je bolje,jer o ukusima se ne raspravlja.Ali jedna zanimljiva stvar kod mene kao igrača fife je da mene igrač pesa ne može pobjediti skoro nikada,a ja se mogu borit dobro i pobjeđivat u 50 posto utakmica u pesu.I to sam probao sa više igrača koji su u razini sa mnom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare