To je to što me zanima!

Ćiro: Dalićeva Hrvatska može u Rusiji postati prvakom svijeta

Messi i Ronaldo imaju stanoviti kredit prije ovog Mundijala, ali Luka Modrić pripada samom vrhu najkvalitetnijih nogometaša svijeta, istaknuo je Miroslav Ćiro Blažević
Vidi originalni članak

Ćiro Blažević je prije 20 godina ‘Vatrene’ odveo do velike bronce na SP-u, no trener svih trenera vjeruje da bi ova današnja Hrvatska mogla napraviti i korak više. Čak i dva.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi u Rusiji možemo postati svjetski prvaci. Tu hipoteku treba staviti na leđa naših igrača, jel oni su sposobni otići do kraja - rekao je Ćiro.

Ni za njega nema dvojbe da je Luka Modrić na Mundijalu pokazao da je trenutačno možda i najbolji igrač svijeta.

- Messi i Ronaldo napravili su stanoviti kredit prije ovog SP-a, ali, objektivno, Modrić pripada samom vrhu najkvalitetnijih nogometaša svijeta - napomenuo je legendarni hrvatski trener.

Hrvatska večeras protiv Islanda samo treba odigrati kako zna i može, i prvo mjesto u skupini će biti zacementirano.

- Veliki sam optimist zato što vjerujem u ovu mladost koja će danas zastupati našu domovinu. Milijunski auditorij zaintrigiran je hrvatskom reprezentacijom i najveći stručnjaci ubrajaju Hrvatsku među favorite za naslov prvaka - istaknuo je Ćiro.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nomeinteresa 27.06.2018.

    To SVAKI put kaze! I kad je Jozic bio izbornik. I Kranjcar. I Kovac...

  • mlad21 27.06.2018.

    mmmm,mladi,lijepi i vrući dećki na slici :) mljac mljac

  • Hydra_1 27.06.2018.

    Ajde ljudi ne prdite tu, Ćiro kakav je da je ostvario je ogroman uspjeh sa repkom. Sad ga se pljuje, jer sad smo osigurani ko fol uz Dalića, svaka čast, al ne pljujte bezveze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare