Dječak je ugledao svog idola pa ga je pokušao izvući iz auta

Zaustavio se na autobusnoj stanici i pitao za upute. Nije očekivao da će ga zbog toga gotovo izvući iz auta kroz prozor, ali ni da će ga učiteljica ružno gledati.
Vidi originalni članak

Oprostite, gdje se ide za Karlovac, pitao je poznati youtuber Matija Lazarević, poznatiji kao LayZ, kad se ležerno dovezao do autobusne stanice prepune ljudi. Nakon nekoliko sekudi tišine, zbunjeni obožavatelji došli su k sebi i nagrnuli na auto.

POGLEDAJTE VIDEO:

Your browser doesn’t support HTML5 video

- Legendo, legendo, daj šaku - vikao je dječak nasmijanom prošlogodišnjem pobjedniku Videostara te ga pokušao izvući iz auta kroz prozor. Dok su ostali obožavatelji se smijali, snimali mobitelom neočekivani susret, dječak je pokušavao zagrliti omiljenu zvijezdu.

Nakon par minuta zagrljaja, povika, rukovanja, ali i prijekih pogleda učiteljice, Matija se odvezao dalje sa prijateljem koji nije mogao vjerovati da su LayZ-ja prepoznali. I ne samo prepoznali nego gotovo izvukli iz auta i zaustavili promet.

Ako i vi želite postati zvijezda snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.

Idi na 24sata
Komentari (14)
 • Berger117

  ja svog idola sasvim dovoljno puta izvučem,ali nije primjereno da sad to šaljem ;DD

  13. 10. 2017,   20:38
 • tomislav22

  Hahaha kakva sprdačina

  13. 10. 2017,   20:53
 • barbaboro

  Koji naslov!!!! Ja mislio - dječak je ugledao Cristiana Ronalda, kad ono.....

  13. 10. 2017,   21:47
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.