To je to što me zanima!

Finalisti su pokušali oponašati najveću zvijezdu interneta

U urnebesnom izazovu kandidati talent showa odmjerili su snage i pokazali tko od njih ima najbolje glumačke sposobnosti te tko je bolji imitator, a tko je kreativniji i odluke donosi dok kaže keks.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Krava, kombajn, rodeo, ruka, ako ste se pitali kakve veze ovi pojmovi imaju jedni s drugima, nemojte propustiti novu epizodu Videostara. Sve smo bliže finalu najvećeg online showa u regiji pa su finalisti pod sve većim pritiskom. Kako izgleda kad ih jedan od najpopularnijih youtubera u regiji, Yasserstain, traži da u 10 sekundi smisle kako bi snimili video s kravom, pogledajte u videu. U urnebesnom izazovu, kandidati su se uhvatili u koštac sa Elizabetom, YouTube kraljicom. Navukli su plave perike, nanijeli ružičasti ruž, navukli ružičastu odjeću i zapjevali neke od najvećih hitova u regiji. 

Jesu li kandidati spremni nositi teret slave, kako se obračunavaju s hejterima i imaju li kondicije za sponzorske zahtjeve... youtuberski život nije tako lagan kako se čini, a kako su se kandidati u ovoj epizodi snašli, ne propustite pogledati.

POGLEDAJTE VIDEO:

YouTuberi vas pozivaju da ih podržite i pomognete im osvojiti put u Hollywood, super ugovor s JoomBoosom i statuu vrijednu 10.000 kuna.

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u  klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • GH057RI03R 02.02.2023.

    opet mi komentar obrisali, ali nije tesko ga napisati opet: kako je Yasserstain najveca zvijezda YT sa 637000 pretplatnika, a Mudja koji ima 2.03 milijuna pretplatnika se ni ne spominje?? ocito se selektirano gura neke ljude....

  • Der Kommissarrr 04.12.2017.

    Kanale kopat

  • gloop378 01.12.2017.

    Glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare