To je to što me zanima!

'Iš, iš, van!': Radnici tjerali štakora metlama iz restorana

Osoblje McDonaldsovog restorana u engleskom gradu Croydon lovilo je štakora po cijelom objektu. Koristili su čak i metle kako bi otjerali malenog glodavca
Vidi originalni članak

Na snimci, koja je objavljena na društvenim mrežama, vidi se kako životinja bježi po restoranu.

- Nakon ovog incidenta odmah smo pozvali službu za deratizaciju kako bismo uništili i ostale glodavce ukoliko ih ima. Higijena i čistoća su nam najvažniji - rekao je glasnogovornik ovog lanca restorana brze prehrane.

HIGIJENSKA KATASTROFA Odvratno! Štakori se 'igraju' s pecivima, video šokirao goste

- Glodavac je brzo utrčao kroz ulazna vrata no naše osoblje je na vrijeme reagiralo i pobrinulo se da se neželjeni gost ne udomaći - dodao je glasnogovornik.

Služba deratizacije utvrdila je kako u restoranu nema više nikakvih glodavaca te da je ovaj posjet štakora bio izolirani incident.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 10.09.2018.

    malo tko ce ići više u ovaj restoran haha

  • DT2311 10.09.2018.

    Dođite u Mekić u Pulu pa čete vidjeti kako su im čistoća i higijena na prvom mjestu. Zalijepljeni podovi od sokova bijele pločice i crni tragovi, stolove brišu jednom na dan svi razmazani ostacima hrane, wc-i užas da se ih bojiš pogledati jer će ti u oči skočiti eserihia colli, tapete na zidovima samo što ne ispadnu svugdje su se odljepile, a renovirali su ga prije možda 4-5 godina itd, ali bitno da se novac vrti u vrećama.

  • Mjerilo 10.09.2018.

    Nema vise glodavaca su rekli i da jw ovo izolirani slucaj HAHAH,jednom sam svojim ocimaa vidio kako ulazi u mcdonalds kroz neki otvor,i kad sam rekao osoblju,po njenoj faci se dalo vidjet da su vec navikli na takve prizore

Komentiraj...
Vidi sve komentare