Vjenčali se u crkvi punoj vode: Umjesto u autu, stigli u čamcu

Mladenka na Filipinima nije dopustila da joj vrijeme pokvari planove za vjenčanje. Graciozno je hodala kroz poplavljenu crkvu i išla prema mladoženji koji je čekao da je odvede do oltara
Vidi originalni članak

Vjenčanje na Filipinima, u mjestu Hagonoy, blizu glavnog grada Manile, nije uspjela pokvariti ni voda koja je potpuno poplavila crkvu. Filipini su trenutno na udaru tropske oluje Yagi.

 
No, djevojka Jobel Delos Angeles (24) koja se trebala udati tog dana kad je crkva poplavljena jednostavno nije imala namjeru odgoditi svadbu.

Na snimci objavljenoj na Facebooku, vidi se nasmijana Delos Angeles koja jednom rukom podiže svoju bijelu vjenčanicu iznad smeđe prljave vode od kiše, dok u drugoj drži buket.

Mladoženja, odjeven u odijelo i sandale, također se ne čini nimalo zabrinut ovom situacijom već se vidi kako uzima ruku svoje djevojke i vodi je prema oltaru.

Pred crkvu su stigli u čamcu

No, potopljeni prolaz u crkvi bio je najmanji problem mladencima, nakon što su ih padaline prisilile da u crkvu dođu čamcem, jer autom nikako nisu mogli.

- Ništa me ne može spriječiti da se udam za čovjeka kojeg volim. Nikakve poplave ni kiše. Jer se udajem za čovjeka kojeg volim - rekla je nakon ceremonije vjenčanja Delos Angeles za AFP, dodavši da joj je vjenčanica od te silne vode bila jako teška.

Mladenci ni u jednom trenutku, unatoč svim ovim okolnostima, nisu pomislili na otkazivanje vjenčanja. Pogotovo zbog toga što je tog dana trebala biti još jedna ceremonija. Naime, tog istog dana planirali su krstiti i svoju petomjesečnu kćerkicu pred okupljenom rodbinom i obitelji.

Iako na kraju vjenčanje nije ispalo onako kako su planirali, novopečeni mladenci su sretni što su vjenčani.

- Ovo ćemo zauvijek pamtiti. Jako sam sretna - rekla je Delos Angeles.

Idi na 24sata
Komentari (5)
 • Kajzer Soze

  Da su mladenci iz Bagdada,možda bi došli na letećem ćilimu😊

  13. 8. 2018,   16:32
 • shiky

  Utonuli u bracne vode :P Sve ce oni prebrodit u svom braku :D

  14. 8. 2018,   01:42
 • listovača

  Kada nister imali pristojnije mjesto za vjenčanje trebala je voda biti do grla.

  13. 8. 2018,   19:23
24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.