To je to što me zanima!

Nude besplatnu stanarinu, ali... 'Uvjet je seks jednom tjedno'

Novinari su razotkrili dvojicu stanodavaca koji su od duplo mlađih podstanarki tražili da im stanarinu umjesto u novcu plaćaju u redovitom seksu
Vidi originalni članak

Muškarci, obojica iz Bristola, odrekli bi se stanarine, platili bi sve račune i troškove stanovanja samo ako bi najmanje jednom tjedno kao 'protuuslugu' dobili seks od svojih mladih podstanarki.

Jedan od njih, Mike, rekao je novinarki koja ga je tajno snimala, kako bi u tom slučaju pristanka na ovaj dogovor mogla koristiti dizajnerski namješten dvosobni stan.

- Soba, stanarina, računi... sve će ti biti plaćeno. Čak ću ti davati i džeparac. Samo moraš spavati sa mnom jednom tjedno - rekao joj je Mike u videu koji je sniman skrivenom kamerom i emitiran na BBC-ju.

JAVNO GA OSRAMOTILI Seksualno zlostavljao putnicu: Skinuli su ga, stajao je na busu

Nakon što mu je rečeno da ga se snima i da je uhvaćen u ovoj sramotnoj ponudi, Mike je rekao kako se pretvarao da je stanodavac te da zapravo istražuje iskorištavanje žena u Velikoj Britaniji za svoj roman.

Drugi stanodavac, Tom, čovjek u 60-im godinama života, rekao je novinarki Rachel Stonehouse da će dobiti besplatno stanovanje, plin, struju u WiFI ukoliko se useli u njegov stan.

ŠTO KAŽE STRUČNJAK? U Hrvatskoj jako vole seks na otvorenom: 'To svi ljudi žele'

Ona, naravno, sve to na kraju ipak mora nekako platiti. I u ovom slučaju - seksom.

Kad mu je novinarka rekla da se njihov razgovor snima, više nije želio ništa komentirati.

Istražitelji su otkrili kako su na stranici za razmjene Craigslist offering pronašli više oglasa kojima se nudi besplatno stanovanje u zamjenu za seks.

CIJENA? 100 € PO SATU Svi ih žele 'isprobati': Bordel s lutkama za seks je rasprodan!

Jedna od žena koje su kontaktirale ove stanodavce tvrdi kako joj je rečeno da će imati besplatno stanovanje sve dok se seksa s najmodavcem i njegovim prijateljima.

- Jedan je tražio da spavam s njim, a i s grupom njegovih prijatelja. Ma, nije vrijedno toga - zaključila je.

Nuđenje smještaja za besplatan seks u Velikoj Britaniji je protuzakonito.
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • listovača 11.09.2018.

    Koliko puta žene u RH rašire noge da bi došle do neke pozicije,100, 200 500 puta.Misice,pjevaljke političarke,menadžrice sve one moraju širiti koljena.Pa čak i samostalne privrednice .I sve to u katoličkoj RH.

  • jack_daniels_1 11.09.2018.

    Ima li koja gazdarica da traži podstanara po tim uvjetima!

  • MarkoMiric 11.09.2018.

    Super su mi ovi sto otkrivaju toplu vodu. Danasnje zene su sve samo ne casne , prodaju se i za mnogo manje od stanarine tako da ne vidim nista posebno u ovom clanku . Pa citam #metoo je fake . Sve izgradile karijere pa sad vicu zrtva. Silovanje je jedna stvar ( vrlo losa i ogavna ) ali seks iz koristi je na zeninu dusu . Manite se takvog zivota zene i postanite ono za sto ste stvorene , budite majke , zene i kraljice svojim muzevima , svojoj djeci , sebi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare